Galatasaray'ın eski yöneticisinden flaş itiraf: GS TV canlı yayını kesti!

Galatasaray'ın eski yöneticisinden flaş itiraf: GS TV canlı yayını kesti!

Galatasaray'ın eski yöneticisi Taner Aşkın'ın Divan Kurulu'nda yaptığı konuşmada skandal bir itirafta bulunarak, "Çok da kanunsuz yaptığımız şeyler var" dedi.

Metin GÜREŞ/KAMU SON HABER

Sarı-kırmızılı kulübün temmuz ayı olağan Divan Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Kulübün toplantısı gergin anlara sahne oldu.

Toplantıda konuşma yapmak için kürsüye çıkan eski yönetici ve önde gelen kurul üyelerinden olan Taner Aşkın, kanunsuz işler yaptıkları itirafında bulundu.

Aşkın'ın söz konusu itirafının üzerine GS TV'nin YouTube canlı yayını aniden kesildi. Yayının devamında Galatasaray'ın 2-0 kazandığı Kisvarda maçının geniş özeti gösterildi.

DİJİTAL EKRANA YANSIDI

Başkan Dursun Özbek'in katılmadığı divan kurulunda önde gelen üyelerden Taner Aşkın, diğer divan üyeleri Ayhan Özmızrak ve Ertay Örmen ile birlikte kulübün yönetim kuruluna bazı konularda bilgi almak için verdikleri dilekçeyi kurulda paylaştı. Aşkın, dilekçede dile getirdikleri konulara dair soruları, divan üyeleri için de dijital ekrana yansıttı.

"BUNU BENİM BİLMEM YETMİYOR"

Dilekçede ilk olarak Riva projesinden Galatasaray Kulübü'ne kalan meblağın ne olduğunu sorduklarını belirten Taner Aşkın, "Yani Riva'yı verdik, gitti geldi, şu oldu, bu oldu. Riva nerede şu anda? Ne oldu, neler oluyor? Ben bir şey söyleyeyim, neler oluyor, söylemeyeyim. Neler oluyor, söylemeyeyim! Bunu benim bilmem yetmiyor" ifadelerini kullandı.

"KANUNSUZ İŞLER YAPTIK"

Kulübün çok kanunsuz şeyler yaptığını öne süren Aşkın, "Buranın şu andaki durumunu öğrenmek istiyoruz. Biz diyoruz ki aydınlatın. 'Bu üç kişiyi değil, Galatasaray camiasını aydınlatın' diyoruz. Galatasaray camiası bilsin. Üç kuruşluk insanların uydurdukları yalanlarla biz Galatasaray'ın geleceğiyle ilgili ukalalık ederek cevap vermeyelim. Hep birlikte beraber olacaksak, ayrım yapmayalım. 'O sendendi, bu bendendi, o şundandı' demeyelim. Böyle bir şey yok. Bir bakımdan bir şey yapıyoruz, öbür taraftan başka şeyler yapıyoruz. Çok da kanunsuz şeyler de yaptığımız var. Onu da söyleyeyim, onu da söyleyim yayın ama." dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.