Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü 6 yaralı

Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü 6 yaralı

Gaziantep'te minibüsün motosiklete çarpmasıyla kaldırımda yürüyen 2 kişi hayatını kaybetti.

Gaziantep'te minibüsün motosiklete ve kaldırımda yürüyenlere çarpması sonucu Nazlı Batran (6) ile Reyyan Ali (16) hayatını kaybetti, 2'si ağır olmak üzere toplam 6 kişi yaralandı.

Kaza, Karşıyaka Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Şerif M.'nin kullandığı 34 MJ 1145 plakalı minibüs, kontrolden çıkarak önce Semih Batran'ın kullandığı motosiklete, ardından kaldırımda yürüyen yayalara çarptı. Olay yerine ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada Semih Batran'ın kızı Nazlı Batran ve kaldırımda yürüyen Reyyan Ali hayatını kaybetti, 6 kişi ise yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı. Hayatını kaybeden Suriyeli iki çocuğun cenazeleri Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Cenazeleri almak için gelen yakınları, sinir krizi geçirdi ve gözyaşlarına boğuldu.

Kazadan hafif yaralı olarak kurtulan ve tedavisi sonrası morga gelen Semih Batran, olay anını şu sözlerle anlattı, "Motorla seyir halindeydik. Minibüs aniden arkamızdan gelerek bize çarptı, sonra da kaldırımdaki diğer yayalara çarptı. Kendimizi yerde bulduk. Kazada kızım Nazlı'yı kaybettim. Sürücünün en ağır cezayı almasını istiyoruz." Şerif M. gözaltına alınırken, hastanede tedavi gören 4 kişiden 2'sinin durumunun ağır olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.