Gaziantep'te termometreler 40 dereceyi aştı

Gaziantep'te termometreler 40 dereceyi aştı

Gaziantep, Şanlıurfa, Kahramanmaraş ve Kilis illerinde sıcak hava, yaşamı olumsuz etkiliyor.

Gaziantep'te termometreler 40 dereceyi gösterirken, vatandaşlar sıcaktan bunalıp havuzlara akın etti. Bayram tatili dolayısıyla şehir dışına çıkmayan Gaziantepliler, serinlemek için havuzları tercih etti. Uğur Şengül, havaların çok sıcak olması ve çocukların isteği üzerine havuza geldiklerini belirtti. Mehmet Dikbaş ise ailesiyle geldikleri havuzda eğlendiklerini ve suyun tadını çıkardıklarını ifade etti. İşletmeci Barış Bulut, bayram tatili nedeniyle şehir dışına çıkamayan Gazianteplilerin havuzlarında serinleme fırsatı bulduklarını dile getirdi.

Şanlıurfa'da da sıcak hava yaşamı olumsuz etkiliyor. Kentte termometreler 46 dereceyi gösterirken, vatandaşlar serinlemek için tarihi Balıklıgöl çevresindeki gölgelik alanları tercih ediyor.

Kilis'te hava sıcaklığı 37 dereceye ulaşırken, vatandaşlar gölgelik alanlarda ve parklarda serinlemeye çalışıyor. İşlek caddelerde ise sıcak dolayısıyla sakinlik gözleniyor. Bazı vatandaşlar ise havuzlarda serinlemeye çalışıyor.

Kahramanmaraş'ta ise termometreler 40 dereceye ulaşırken, sıcaklar nedeniyle cadde ve sokaklarda sakinlik dikkat çekiyor. Kimi vatandaşlar ise gölgelik alanlarda vakit geçirmeyi tercih etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.