Genç kadının hayatı içtiği ağrı kesici ile karardı: Hayat hikayesi göz yaşarttı

Genç kadının hayatı içtiği ağrı kesici ile karardı: Hayat hikayesi göz yaşarttı
Adet döneminde yaşadığı krampları önlemek amacıyla ağrı kesici zannederek aldığı ilaç hayatını beklenmedik zorluklarla karşı karşıya bıraktı.

Brezilya’da yaşayan bir kadın sancılı geçen adet dönemi sebebiyle ilaç kullanmak istedi. Ancak aldığı ilaç hem ağrı kesici değildi hem de vücudu epilepsi ilaçlarına antibiyotiklere ve antienflamatuvar ağrı kesiciler aşırı tepki vermesine sebep olan nadir bir sendromla yaşıyordu.

YÜZÜ TANINMAZ HALE GELDİ
Genç kadın ilacı aldıktan sonra cildinde ve vücudunda beklenmedik değişik değişiklikler olmaya başladı çok geçmeden yüzünün tamamı kabarcıklarla dolu kadın ilacın gösterdiği yan etkisi sebebiyle 17 gün komada kaldı ve yüzü tanınmaz hale geldi.

HAYATTA KALMASI MUCİZE
Genç kadın 17 gün sonra uzun süren tedavisinin ardından hastaneden çıkabildi ancak gözlerinde ve cildinde ciddi yara izleri kaldı.Hayatta kalmasının mucize olduğunu ifade ederken,Jaqueline’ın yaşadıkları sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.


Genç kadın cildini ve vücudunu toparlamak için operasyonlar geçirmeye devam etti. İlk ameliyatını 2011 yılında olan genç kadın 24’ten fazla ameliyat olmak zorunda kaldı. şu anda gözleri sadece %40 görüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.