Gizli kaşığı bulan dedektiflere taş çıkartıyor! Süpersonik IQ’ya sahip olanlar için sadece 3 saniye…

Gizli kaşığı bulan dedektiflere taş çıkartıyor! Süpersonik IQ’ya sahip olanlar için sadece 3 saniye…

Zeka testlerini sevenler için kaşıklı optik illüzyon testi geldi. Kendinizi sınamaya ne dersiniz?

Usta dedektiflere taş çıkartan bir kabiliyetle gizli kaşığı sadece 3 saniyede bulabilir misiniz? Bunu sadece sayılı kişiler yapabiliyor. Gizli bir dahi olduğunuzu öğrenebileceğiniz bu teste sadece birkaç saniyenizi ayırmanız yetiyor.

dedektif.png

Karışık görsellerin bir araya gelerek hazırlandığı optik illüzyon testleri, zekamızın sınırlarını zorlar. Aynı zamanda dikkat yeteneğimizi ve görsel hafızamızı da geliştiren optik illüzyon testleri, üstün zekalılar için muhteşem bir test niteliği taşıyor.

kasik-gizli-dte1.webp

Bu görselde gizli bir kaşık, diğer nesnelerin arasında bulunuyor. Ancak gözlerimiz her zaman detayları seçmekte iyi olmayabilir.

Bu testi çözmek için ihtiyacınız olan tek şey belki de odaklanmak. Şimdi iyi şekilde odaklanarak görsele bakmayı deneyebilirsiniz.

Unutmayın, sadece 3 saniyeniz var…

TESTİN CEVABI

Eğer 3 saniye içerisinde gizli kaşığı bulabildiyseniz siz bir dahi olmalısınız. Ancak bulamadıysanız üzülmeyin. Zira optik illüzyon testlerini herkes her gün çözmeyebilir ve böylece bir pratik geliştirmemiş olabilirsiniz. Her ne kadar dâhiler için çocuk oyuncağı olsa da çok seyrek test çözen dâhiler de uzun süre boyunca göremeyebilir.

İşte kaşığın bulunduğu yer:

kasik-cozme-gyqa.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.