Göçmen kaçakçısı yol kontrolünde yakayı ele verdi

Göçmen kaçakçısı yol kontrolünde yakayı ele verdi

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Konya-Afyonkarahisar karayolunda durdurdukları hafif ticari araçta 3 Suriyeli şahıs yakaladı.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Konya-Afyonkarahisar karayolunda durdurdukları hafif ticari araçta 3 Suriyeli şahıs yakaladı. Araç sürücüsü göçmen kaçakçılığı suçundan tutuklanırken, diğer 2 şahıs ise Göç İdaresi'ne teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre, İl EmniyetMüdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, düzenli olarak gerçekleştirdikleri denetimler kapsamında Konya-Afyonkarahisar karayolunda şüpheli bir aracı durdurdu. Araçta yapılan aramada, sürücü koltuğunda Suriye uyruklu M.O. isimli bir şahıs ile üzerinde herhangi bir resmi belge bulunmayan 2 Suriyeli şahıs ve geçici koruma kimlik belgesi bulunan yaşça küçük bir Suriyeli şahıs yakalandı.

Göçmen kaçakçılığı suçundan gözaltına alınan M.O., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 2 Suriyeli şahıs ise işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.