Google'dan dev hizmet! Ücretsiz kullanıma sundu

Google'dan dev hizmet! Ücretsiz kullanıma sundu

Google, yeni yapay zeka özelliği gemini live'ı tüm android kullanıcılarına ücretsiz sunuyor.

Google, yeni yapay zeka derecelendirmesi olan Gemini Live'ı tüm Android kullanıcılarına ücretsiz olarak sunma kararı aldı. Bu hamle, OpenAI'ın ChatGPT'deki gelişmiş sesli etkileşimlerine bir yanıt niteliğinde olduğu bildirildi.

ANDROİD KULLANICILARI ÜCRETSİZ ERİŞEBİLECEK

Daha önce sadece belirli bir ücret karşılığında sunulan Gemini Live, artık tüm Android kullanıcıları için erişilebilir durumda. İlk olarak Mayıs ayında yapılan gösterilerde yer alan bu yapay zeka aracı, gerçek zamanlı sesli diyaloglar yapma olanağı sunuyor.

Daha önce sadece Gemini Advanced kullanıcıları için 20 yıllık işlem ücreti karşılığında erişilebilen bu özellik, geniş bir kitleye ücretsiz olarak açıldı.

article-4249731778-ab4fc01fd9-b-0.jpg

DAHA KAPSAMLI OLACAK

Gemini Live, kullanıcıların yapay zeka ile sadece basit komutlarla cevap almak yerine, daha derin ve kapsamlı sohbetler gerçekleştirmesine olanak tanıyor. İki yönlü diyaloglar kurabilen bu yapay zeka, karmaşık sorunlar hakkında görüşler sunarak daha etkileşimli bir deneyim sağlıyor.

Bu özellik, Android platformunda Gemini uygulaması aracılığıyla kullanılabilir hale geldi. Uygulamanızı güncelledikten sonra, Canlı Ses Modu'nu aktif hale getirerek Gemini ile anında etkileşime geçebilirsiniz. Şu anda sadece İngilizce dil desteği sunulan Gemini Live'ın, gelecekte Gmail, YouTube Müzik gibi diğer Google servisleriyle entegrasyonunun da yapılması bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.