Google'dan müthiş yenilik: Sesli komutla mümkün olacak

Google'dan müthiş yenilik:  Sesli komutla mümkün olacak

Google'dan Android telefonlara sesli komutla Whatsapp mesajı gönderme imkanı geliyor.

Google, Android cihazlara entegre ettiği yapay zeka modeli Gemini ile önemli bir yenilik sunuyor. Kullanıcılar, sesli komutla WhatsApp mesajı gönderebilecek ve diğer favori uygulamalarını da açabilecek.

Son aylarda Gemini'nin Android telefonlara entegrasyonu hız kazanırken, birçok marka bu yeni modeli Google Asistan yerine kullanmaya başladı. Her gün yeni özelliklerle güçlenen Gemini, kullanıcıların taleplerine yanıt vermek için çalışmalarını sürdürüyor.

WHATSAPP, SPOTİFY VE DAHA FAZLASI

Androidpolice'in haberine göre, Google, WhatsApp, Spotify ve Google Mesajlar için Gemini uzantılarını test etmeye başladı. Test aşamasındaki bu özellik, kullanıcıların sesli komutlarla mesaj göndermelerini ve müzik açmalarını sağlayacak.

Beta sürümündeki kullanıcıların ekran görüntüleri, Google Asistan eylemlerinin Gemini uzantılarına dönüştüğünü gösteriyor. Ayrıca, Gemini'nin belirli kişilere ulaşmak veya mesaj göndermek gibi görevleri kişiselleştirerek daha iyi bir deneyim sunacağı ifade ediliyor.

Özelliğin ne zaman resmi olarak yayınlanacağı henüz bilinmiyor, ancak testlerin tamamlanmasının ardından Android kullanıcıları, Gemini aracılığıyla WhatsApp mesajı gönderebilme ve diğer uygulamalara erişim sağlama imkanına sahip olacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.