Google'ın popüler uygulaması baştan sona değişiyor! Yeni tasarım belli oldu

Google'ın popüler uygulaması baştan sona değişiyor! Yeni tasarım belli oldu

Google popüler olan uygulamasının tasarımında büyük değişikliğe gidiyor.

Google, popüler kişiler uygulamasına yönelik büyük bir güncelleme yapıyor. Yeni güncellemeyle birlikte, kişi ekleme sayfası daha sade ve kullanıcı dostu bir tasarıma kavuşacak.

Önceki tasarımda, ekran üzerinde yer alan tüm alanlar karmaşık bir görünüm yaratıyordu. Ancak, yeni tasarımda 'Ad – Soyad – Şirket – Telefon' gibi temel bilgiler ön plana çıkacak ve dikkat dağıtıcı unsurlar kaldırılacak. Ayrıca, 'Telefon Ekle' düğmesi sayesinde aynı kişiye ait birden fazla telefon numarası kolaylıkla eklenebilecek.

Yeni sürümde, e-posta, önemli tarih ve adres eklemek için özel butonlar yer alacak. Kişilere etiket eklemek için de yeni bir alan sunulacak. Sayfanın alt kısmındaki ‘Alan Ekle’ düğmesine tıklayarak ikinci ad, telaffuz, unvan ve web sitesi gibi ek bilgiler girilebilecek. Ancak, bu nadiren kullanılan alanlar başlangıçta gizlenecek.

Google, bu tasarım değişikliğiyle kullanıcıların en çok ihtiyaç duyduğu bilgilere öncelik vermeyi hedefliyor. Örneğin, yeni bir kişi eklenirken genellikle ilk olarak telefon numarası girildiği için bu alan vurgulanmış. Ayrıca, alanların yanındaki ikonlar kaldırılarak daha temiz bir görünüm sağlanmış.

Google Kişiler, 4.40.48 sürümüyle daha kullanışlı ve sade bir hale geliyor. Yeni tasarımın yanı sıra, kullanıcı deneyimini artırmak için geliştirilen yeni özellikler de kullanıma sunulacak.

İŞTE KİŞİLER UYGULAMASININ YENİ TASARIMI;

image-151.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.