Gülben Ergen Emrah’ın o şarkısını seslendirdi ‘Sosyal medya ikiye bölündü'

Gülben Ergen Emrah’ın o şarkısını seslendirdi ‘Sosyal medya ikiye bölündü'

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Emrah ile bütünleşen o şarkıyı yeniden seslendirdi. Sosyal medyada gündem oldu.

Gülben Ergen sevenleriyle yeni şarkılarını paylaşmaya devam ediyor. En son 2023’ün Ekim ayında ‘Sen Gidince’ adlı şarkısını tüm platformlarda yayınlayan şarkıcı uzun süredir sessizliğini cover yaptığı şarkı ile bozdu.

Emrah’ın 40. Sanat yılına özel olarak hazırlanan albümde sözü ve müziği Emrah’a ait olan ‘Götür Beni Gittiğin Yere’ adlı parçayı Gülben Ergen seslendirdi. Daha önce Ferhat Göçer’de yorumladığı şarkı tüm platformlarda müzikseverlerle buluştu.

63af086f86b2472730bcb6c4-001.webp

Hayranları tarafından duygusal şarkıları daha çok beğenilen Gülben Ergen’in seslendirdiği ‘Götür Beni Gittiğin Yere’ adlı şarkı sosyal medyayı ikiye böldü. Instagram’da bir sayfa Gülben Ergen ve Emrah’ın şarkısının karşılaştırmasını yapınca yorumlar yağmur gibi yağdı.

Kimi kullanıcı Gülben Ergen’in buğulu sesine şarkının yakıştığını iddia ederken bazı kimseler ise şarkının Emrah’tan başkasına yakışmadığını söyledi. Bir kullanıcı “Bazı şarkılar vardır ve sahibinden başka kimseye yakışmaz, bu da o şarkılardan biri.” olduğunu söylerek Gülben Ergen’in yorumunu beğenmediğini söyledi.

sdfsdfsasfggbbbb.jpg

Öte yandan Emrah’ın 40. Yılına özel Seyhan Müzik etiketiyle paylaşılan albümde birçok isim yer aldı. Emrah’ın şarkılarını seslendiren ünlü isimler albümdeki yerini aldı. Şarkılardan Ziynet Sali ‘Belalım Benim’, Ata Demirer ‘Unutabilsem’, Deniz Seki ‘Farzet ki’ adlı parçaları seslendirdi. Ayrıca albümde Betül Demir, Lara, Cem Belevi, Kubat gibi isimlerde yer aldı.

1-001.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.