Gülben Ergen Narin Güran'ı duyunca isyan etti: 'Göz yuman, görmezden gelen kim varsa...'

Gülben Ergen Narin Güran'ı duyunca isyan etti: 'Göz yuman, görmezden gelen kim varsa...'

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Narin Güran’ın cansız bedenine ulaşılmasına ilişkin, "Yapan, göz yuman, görmezden gelen kim varsa öğrenmek istiyoruz" açıklamasında bulundu.

19 gündür kayıp olan Narin Güran’ın cansız bedenine ulaşıldı. İlk günden beri arama çalışmalarına sosyal medyada destek olan ünlü şarkıcı Gülben Ergen ise X hesabı üzerinden sitemde bulundu. Ergen, "Yapan, göz yuman, görmezden gelen kim varsa öğrenmek istiyoruz… Neden kıydılar küçük kıza Kim kıydı” şeklinde paylaştı.

narin-guran-18-gundur-kayip-son-gelen-ihbar-da-asilsin-cikti-140921-20240907.jpg

19 GÜN SONRA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

21 Ağustos’ta öğleden sonra Kur’an kursuna gittikten sonra eve dönmeyen Narin Güran, 19 gündür süren arama çalışmalarından kötü haber geldi. Narin Güran’ın cansız bedenine ulaşıldı. 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni köye 1,5 km uzaklıktaki dere yatağında bir çuvalın içinde bulunduğu ise iddia edildi. Öte yandan köye giriş ve çıkışlar jandarma ekipleri tarafından kapatıldı.

kayip-narin-icin-yeni-ihbar-o-bolge-arandi-kayip-narin-bulundu-mu-vzc9.jpg

ERGEN: MELEĞİMİZ GİTTİ

Narin için ilk günden bugüne kadar gündemden hiç eksik etmeyen Gülben Ergen ise cansız bedene ulaşılması üzerine sitemde bulundu. Ergen X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında şunları söyledi:

“Yapan, göz yuman, görmezden gelen kim varsa öğrenmek istiyoruz… Neden kıydılar küçük kıza Kim kıydı? Kimler biliyordu 19 gün saklandı? Narin’imize nasıl kıydınız nasıl? Ah gitti halay çekip, annenin eteklerine saklanıp, masum mahcup gülümseyen meleğimiz gitti!!!!”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.