Gülse Birsel'in tepki çeken Vural Çelik vedasına destek: Şenay Gürler ateş püskürdü

Gülse Birsel'in tepki çeken Vural Çelik vedasına destek: Şenay Gürler ateş püskürdü

ATV ekranlarında uzun soluklu olarak yayınlanan Gürse Birsel'in kaleme aldığı Avrupa Yakası dizisinde Kubilay karakterini canlandıran Vural Çelik’in vefatının ardından Gülse Birsel’in söyledikleri tepki çekti. Oyuncu Şenay Gürler tepkilere sert çıktı.


Gülse Birsel cenazesine katılım sağlayamadığı Vural Çelik hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Avrupa yakası setine ilişkin Vural Çelik’le ilgili anılarını paylaşan Birsel’in paylaşımında kullandığı ifadeler takipçileri tarafından linçlendi.

gulse.jpg

Birsel söz konusu paylaşımda, "Keşke son sezonda da beraber oynasaydık. Ve keşke birkaç ay sonra bir TV programında benimle ilgili mana verilemez, yakışıksız cümleler etmeseydi. (Tabii kimse iş arkadaşıyla tek sebepten 16 yıl iletişimi kesmez. Ama sonraki yıllardaki hataları, yanlışları burada anlatmaya gerek de yok, yakışık da almaz.) Ben oyuncu arkadaşlarımla olan anlaşmazlıklarda kavga, polemik, magazin’’ ifadelerine yer verdi.


ŞENAY GÜRLER’DEN TAM DESTEK!
Oyuncu ve senarist Gürse birsel takipçileri tarafından egoist olarak nitelendirilerek yerden yere vurulunca o dönem fatoş karakterini canlandıran ve Gürse Birsel’in rol arkadaşlarından biri olan Şenay Güler’in paylaşımı gecikmedi.


Gürler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Gürse Birsel‘e arka çıkarak, Kaç gündür Gülse hakkında saçma sapan suçlamalar yapılıyor, yazılar yazılıyor. Hepimiz üzüldük Vural'ı bu kadar erken kaybettiğimiz için elbette. Ben gidemedim cenazesine, turnedeydim. Gülse de anlatmış neden gidemediğini. Ama Gülse neredeyse bu erken ölümün sorumlusu ilan edilecek." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.