Güne zamla uyandık! En çok kullanılan temizlik ürünlerine yüzde 42 zam

Güne zamla uyandık! En çok kullanılan temizlik ürünlerine yüzde 42 zam

Özellikle son zamanlarda ardı ardına gelen zam haberlerine bir yenisi daha eklendi. Türkiye’de en çok tercih edilen temizlik ürünlerine yüzde 42 zam geldi.

Özellikle son günlerde Türkiye'de ekonomik şartlar giderek ağırlaşırken, vatandaşların temel ihtiyaçlarına yönelik ürünlerdeki fiyat artışları insanları canından bezdirmiş durumda.

Sosyal medyada gündem olan bir fotoğrafta, markette çekilen görsele göre, ünlü çamaşır suyu markası Domestos'un fiyatı ciddi oranda zamlandı. Domestos’un perakende satış fiyatı, 108 liradan 154 liraya yükseldiği bildirildi.

DOMESTOS’A YÜZDE 42 ZAM

Yüksek enflasyon ve döviz kurlarındaki dalgalanmaların da etkisiyle, temizlik ürünleri gibi günlük yaşamın ayrılmaz bir parçası haline gelen ürünlerin fiyatları sürekli olarak yükseliyor.

Picture background

Temizlik ürünleri üreten ve Türkiye’de en çok tercih edilen markalardan biri olan Domestos'un fiyatındaki bu yüzde 42'lik artış, vatandaşların sırtına yük olurken, aynı zamanda mutfak ve banyo için vazgeçilmez bir ürün olan çamaşır suyunun erişilebilirliğini de zorlaştırıyor.

Vatandaşlar, önümüzdeki dönemde benzer fiyat artışlarının diğer temel ürünlerde de görülebileceği endişesi yaşarken, bir yandan da ekonomik gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.