Güvenlik Toplantısı sona erdi! Ali Yerlikaya masadaki konuları tek tek açıkladı

Güvenlik Toplantısı sona erdi! Ali Yerlikaya masadaki konuları tek tek açıkladı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda, üst düzey yönetici ve askerlerle düzenlediği Güvenlik Toplantısı hakkında açıklamalarda bulundu.

İçişleri bakanı Ali Yerlikaya tarafından resmi X hesabından paylaşılan bir video ve açıklamada, bakan Yardımcıları, Jandarma Genel Komutanı, Emniyet Genel Müdürü, Sahil Güvenlik Komutanı, Göç İdaresi Başkanı ve ilgili birimlerin amirlerinin de katılımıyla Haziran ayının ilk Güvenlik Toplantısını’nın gerçekleştirildiğini açıkladı.

xx.jpg

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, üst düzey görevlilerle gerçekleştirdiği toplantıda, terör, organize suçlar, uyuşturucu, asayiş, yakalamalar, trafik ve göçmen kaçakçılığı konularının toplantının gündem konuları olduğunu belirtti.

ekran-alintisi8.jpg

Bakan Yerlikaya tarafından yapılan açıklamada ayrıca, 9 günlük Kurban Bayramı tatilin sebebiyle yollarda oluşacak yoğunluk, alınacak tedbirler ile kurallara uyulması huşularının çok önemli olduğu ve denetimlerin sıkılaştırılacağını belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.