Habitat'ın Yönetim Kurulu Başkanı hayatını kaybetti

Habitat'ın Yönetim Kurulu Başkanı hayatını kaybetti

Habitat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Hazır vefat etti.

Sivil toplum kuruluşu Habitat'ın Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Sezai Hazır hayatını kaybetti.

Habitat'ın resmi Twitter hesabından yapılan duyuruda, "Sivil toplum camiası ve Habitat ailesinin bir parçası olan herkesi derinden etkileyen, kurucumuz ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sezai Hazır'ın ani vefatıyla büyük bir üzüntü içindeyiz" ifadelerine yer verildi.

ekran-goruntusu-2024-05-12-161013.png

SEZAİ HAZIR KİMDİR?

Sezai Hazır, Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra özel sektörde deneyim kazandı. Daha sonra, 1996 yılında Habitat Derneği'nin kuruluşunda yer alarak sürdürülebilir kalkınmayı destekleyen güçlü ortaklıkların temelinde teknoloji, girişimcilik ve finansal bilinç alanlarında kapasite geliştirici çalışmalar yaptı ve girişimcilere destek sağlamak amacıyla topluluk merkezleri kurdu.

Ayrıca, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genç Girişimciler Kurulu'nda Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Sezai Hazır, 1996-2002 yılları arasında Birleşmiş Milletler zirvelerinde Türkiye Hükümeti Resmi Heyeti'nde yer alarak ülkemizi temsil etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.