Hadımköy'de kamyonlar çarpıştı

Hadımköy'de kamyonlar çarpıştı

Çatalca TEM Otoyolu'nda kamyonlar çarpıştı. İp yüklü bir kamyonun, yol üzerinde çalışma yapan bir başka kamyona çarpması sonucu meydana gelen kazada, her iki kamyon şoförü de yaralandı.

Kaza, Büyükçekmece'de TEM Otoyolu'nda meydana geldi. İstanbul istikametine doğru seyir halinde olan ip yüklü kamyonun sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçti ve Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ait yolda çalışma yapan başka bir kamyona çarptı. Bu şiddetli çarpışma sonucunda bir kamyon şoförü araçta sıkıştı.

Kaza haberini alan itfaiye, sağlık ve polis ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle sıkışan şoför kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi ve yaralılar ambulanslarla hastaneye götürüldü. Kazada, kamyonun yola saçtığı malzemeler nedeniyle TEM Otoyolu'nda her iki şeritte de yoğun bir trafik oluştu.

Kazanın ardından trafik akışı aksadı ve olay yerinde uzun kuyruklar oluştu. Yetkililer, sürücülerin dikkatli olmalarını ve alternatif yolları kullanmalarını tavsiye etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.