Hadise listelere hızlı giriş yaptı

Hadise listelere hızlı giriş yaptı

Ünlü şarkıcı Hadise, yeni şarkısını sosyal medya hesabından duyurdu.

Belçika doğumlu 38 yaşındaki Hadise, adından söz ettirmeye devam ediyor. 15 yaşında başladığı şöhret yolculuğunda Eurovision ile Türkiye’yi temsil etme fırsatı yakalayan Hadise, ülkeye yarışmadan dördüncülük getirdi.

Eurovision’da ‘Düm Tek Tek’ şarkısı ile yarışmanın hafızasına kazınan Hadise, daha sonraki yıllarda ‘Aşk Kaç Beden Giyer’, ‘Nerdesin Aşkım’ ‘Sıfır Tolerans’ ‘Prenses’ gibi şarkılarıyla müzik dünyasında kendine önemli bir yer edindi.

hadise-jpg-81232-4878418.jpg

Şarkıcı Hadise, pop müziğin gerilediği şu günlerde yeni şarkısını dinleyicileri ile paylaştı. Sosyal medya hesabından sözü Murat Güneş’e, müziği Volga Tamöz ait “Hayat Oyunu” adlı şarkısı yayınladı.

Tüm müzik platformlarda şarkısını paylaştığını dile getiren Hadise’nin yeni şarkısı listelere hızlı giriş yaptı. Youtube’da 1 günde 200 bine yakın dinlenen şarkı trendlere 20. sıradan giriş yaptı.

Şarkıcının sevenleri şarkıya büyük rağbet gösterirken klibi ile de beğeni topladı.

sdfsfsfsdf.jpg

CANNES FİLM FESTİVALİNE KATILDI

Bu yıl 14-25 Mayıs tarihleri arasında Fransa'nın güneyinde düzenlenen 77. Cannes Film Festivaline katılan Hadise kırmızı halı da rüzgar gibi esti. Hamda Al Fahim imzalı elbisesiyle kırmızı halıda boy gösteren şarkıcı kıyafeti büyük beğeni topladı.

Ünlü bir mücevher markasıyla birlikte Cannes'e katılan Hadise burada programının ardından Türkiye'ye gelerek yeni şarkısını dinleyicileriyle paylaştı.

664d7ed9dc7ead9a09019635.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.