Haluk Levent ‘Dünyanın en etkili kişileri’ arasına girdi

Haluk Levent ‘Dünyanın en etkili kişileri’ arasına girdi

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaptığı yardımlarla gönüllerde taht kuran sanatçı Haluk Levent Time dergisi tarafından "dünyanın en etkili" 100 kişisi arasında gösterildi.

Kurucusu olduğu AHBAP derneği ile yaptığı yardımlarla adından söz ettiren Haluk Levent dünyanın en saygın haber ve politika dergilerinden olan ve, dünyanın dört bir yanında binlerce okuyucuya ulaşan Time dergisi tarafından "dünyanın en etkili" kişileri arasında gösterildi.

Şarkıcılığın yanı sıra kurucusu olduğu AHBAP derneği ile birçok afet bölgesine sayısız yardımlar yapan Haluk Levent Türkiye’de olduğu kadar dünya çapında adından söz ettiriyor.

Haluk Levent Time dergisi tarafından her yıl yayımlanan, dünyadaki en etkili 100 kişinin sıralandığı Time 100 listesi 2023''te dünyanın en etkili 100 kişisi arasında gösterildi. Time''ın listesi "İkonlar, Titanlar, Sanatçılar, Liderler ve Yenilikçiler" başlıkları altında oluşturuluyor.

Haluk Levent geçtiğimiz günlerde de en güvenilir ünlüler araştırması listesinin 1. sırasında yer almıştı.

Levent, depremin ilk günlerinde kurucusu olduğu AHBAP Derneği ile deprem bölgesine giderek çalışmalara başlamıştı. Levent, depremden olumsuz etkilenen yurttaşların barınabileceği çadır kentler kurmuş; düzenlediği yardım kampanyalarıyla birlikte farklı kentlerde çalışmalar yürüterek binlerce depremzedenin ihtiyaçlarını gidermişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.