Haluk Levent’in yeni görevi belli oldu! Çok konuşulacak kararı sosyal medyadan paylaştı

Haluk Levent’in yeni görevi belli oldu! Çok konuşulacak kararı sosyal medyadan paylaştı

Şarkıcı Haluk Levent, teknik direktör yardımcısı olduğunu sosyal medya hesabından açıkladı.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren ünlü şarkıcı Haluk Levent, bu kez kendisi için önemli bir adımı paylaştı. Teknik direktör yardımcısı olduğunu açıklayan şarkıcı, takımını da duyurdu.

7d7758102045377-5f2d3e836f8b9.jpg

GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMADI

Türkiye’yi derinden sarsan 6 Şubat depremlerinin ardından Hatay ilinin yanında olup yardımda bulunan şarkıcı Haluk Levent, verdiği haberle takipçilerini şaşırttı.

Hatayspor Teknik Direktör Yardımcısı olduğunu sosyal medya hesabı üzerinden açıklayan Haluk Levent, bir de elinde formayla ve Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat ile verdiği pozu paylaştı. Anlaşmasını bir paylaşımla duyuran şarkıcı, olumlu tepkiler aldı.

gpj5hjhxyaaoagw.jpg

GÖREVİNİN DETAYLARINI PAYLAŞTI

Ünlü isim, teknik direktör yardımcılığı görevi boyunca para almayacağını, her maç öncesi futbolcuları görüntülü arayarak şarkı söyleyeceğini ve motive edeceğini, görevinin bu olduğunu söyledi. İşte o paylaşıma düştüğü not:

“Hatayspor teknik direktörü Özhan Pulat ile anlaştım. Artık teknik direktör yardımcısıyım. Para almayacağım. Görevim her maçtan önce futbolculara telefonla görüntülü bağlanıp şarkı söyleyip ardından “haydi çocuklar” diyerek motive etmek. Sabırsızca bekliyorum.”

haluklevent.jpg

HATAY'IN YANINDA OLMUŞTU

Levent, 6 Şubat 2023'te yaşanan deprem felaketi sonrası kurucusu olduğu AHBAP Platformu ile yardımlarını depremzedelerden esirgememiş, birçok yardımda bulunmuştu.

Levent'in yeni görevi de çok konuşulan görevleri arasına eklendi.

haluklevent2.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.