Hangi kulübün hangi adaya oy verdiği gün yüzüne çıktı! İşte seçimin kaybedenleri

Hangi kulübün hangi adaya oy verdiği gün yüzüne çıktı! İşte seçimin kaybedenleri

TFF’nin yeni başkanının belirlendiği seçimlerde rakibi Mehmet Büyükekşi’yi 5 oy farkla yenen İbrahim Hacıosmanoğlu sandıktan galip ayrıldı. Hangi kulübün hangi adaya oy verdiği bilgisi de gün yüzüne çıktı.

TFF Olağan Mali Genel Kurul ve Başkanlık Seçimi geçtiğimiz Perşembe günü Ankara’da gerçekleştirildi. Yapılan seçim sonucunda 134 delegenin oyunu alan İbrahim Hacıosmanoğlu, 129 oy alan Mehmet Büyükekşi’yi 5 oy farkla geçerek TFF’nin resmen yeni başkanı seçildi.

Picture background

Hacıosmanoğlu’nun seçim zaferi kimileri için büyük bir sürpriz olarak karşılanırken, Hürriyet’ten Mehmet Arslan köşe yazısında, hangi kulübün hangi adaya oy verdiğini tek tek açıkladı.

Mehmet Arslan, köşe yazısında Süper Lig ekiplerinden, Bodrumspor, Kayserispor, Konyaspor, Alanyaspor, Başakşehir, Göztepe, Gaziantepspor, Rizespor, Hatayspor ve Samsunspor’un Mehmet Büyükekşi’ye oy verdiğini, Trabzonspor, Galatasaray, Beşiktaş, Sivasspor, Kasımpaşa, Antalyaspor, Adana Demir ve Eyüpspor’un ise İbrahim Hacıosmanoğlu’na oy verdiğini belirtti.

Picture background

1 VE 2. LİG'DE DURUM YARI YARIYA

Öte yandan 1. ve 2. Lig kulüpleri yarı yarıya oy verirken 3. Lig kulüplerinin büyük kısmı İbrahim Hacıosmanoğlu’na. oy verdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.