Hatice Kolçak 'Ne altın ne dolar' diyerek açıkladı: Parasını ona yatıran rekor kazanacak

Hatice Kolçak 'Ne altın ne dolar' diyerek açıkladı: Parasını ona yatıran rekor kazanacak

Ekonomist Hatice Kolçak, yatırımcılara önemli tavsiyelerde herkesin herkesin portföyünde bulunması gereken getiri potansiyeli en yüksek yatırım aracını açıkladı.

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, piyasalarda yaşanan belirsizlikleri ilişkin değerlendirmelerde bulunarak herkesin portföyünde bulunması gereken yatırım aracını açıkladı.

6554.jpeg

Kolçak, gümüşü güvenli liman olarak gördüğünü ve altın ile dolara göre daha fazla kazanç potansiyeline sahip olduğunu belirterek "Gümüş, şu an yatırımcılar için yüksek kazanç fırsatları sunuyor." ifadelerini kullandı.

Gümüşün sadece bir yatırım aracı olmadığını vurgulayan Kolçak, endüstriyel talebin de çok fazla olduğunu belirterek "Gümüş, sanayide yaygın kullanımı sayesinde sürekli bir talep görüyor. Bu durum, uzun vadede ciddi kazanç potansiyeli yaratıyor" dedi.

Kolçak, son zamanlarda rekor değer kazanan altının bile gümüşün gerisinde kaldığını dikkat çekerek "Altın yükseldi, şimdi sıra gümüşte" diyerek yatırımcılara bu fırsatı değerlendirmeleri çağrısında bulundu.

KONUT SATIŞLARINDA REKOR KIRILDI

Kolçak, konut satışları hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu. TCMB konut fiyat endeksindeki toparlanmayı işaret ederek"Konut satışları yeni bir rekor kırıyor. Alım gücü olmayanlar dışında konuta büyük bir talep var" dedi. Konut almayı tavsiye etmeyenlerin yanıldığını, geleceğin bu durumu göstereceğini savundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.