Hayvan çiftliği inşaatında facia

Hayvan çiftliği inşaatında facia

Bingöl'de hayvan çiftliği inşaatında çökme meydana geldi.

Bingöl'ün merkeze bağlı Garip köyünde yapımı devam eden büyükbaş hayvan çiftliği inşaatında çatı ve duvarların çökmesi sonucu meydana gelen acı olayda bir işçi hayatını kaybetti, bir işçi de yaralandı.

Olay, bugün öğleden sonra saatlerinde yaşandı. Garip köyünde inşa edilen hayvan çiftliği, henüz belirlenemeyen bir sebeple çatı ve duvarlarının çökmesiyle facia yaşandı. İnşaat sırasında çöken yapı altında kalan 2 işçi için bölgeye sağlık ekipleri, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin yoğun çabası sonucu enkaz altında kalan işçilerden S.Ö. ve H.A. kurtarıldı. Ancak yapılan kontrolde S.Ö.'nün hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı işçi H.A. ise ilk müdahalenin ardından Bingöl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

S.Ö.'nün cenazesi otopsi için morga götürülürken, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı. Facianın neden kaynaklandığı ve alınabilecek tedbirlerin araştırılması için çalışmalar sürdürülüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.