Hesaplara 40 bin TL yatıyor: Emeklilerin cebi parayla dolacak!

Hesaplara 40 bin TL yatıyor: Emeklilerin cebi parayla dolacak!

EYT düzenlemesinin ardından emekli maaşlarını kendilerine çekmek isteyen bankaların devlet destekli yarışı kızıştı. Tüm detaylar belli oldu.

Kamubulteni''nde yer alan habere göre; Milyonlarca emekliyi ilgilendiren flaş bir gelişme yaşandı. EYT''nin ardından müşteri kazanmak isteyen bankalar bir bir promosyon ve ek ödeme hamlesi yapmaya başladı.

Emekli olan vatandaşlar için müjdeli haber geldi! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, devlet destekli bir kampanya başlattı. Gelir belgesi olmadan, daha önce kredi almış ve emekli maaşı bu bankalar üzerinde olan kişilere 36 ay vadeli olarak 40.000 TL''ye kadar kredi ödemesi verilecek. Cumhurbaşkanı tarafından imzalanan bu kampanya, emekli maaş hesabınızı bu bankalardan birinde tutmanız durumunda geçerli olacak.  

BU ŞARTLARA DİKKAT

Kredi ödemesi almak isteyen tüm emekli vatandaşlar, emekli maaş hesapları üzerinden başvuru yaparak kredi ödemelerine hemen sahip olabilirler. Kampanyaya dahil olabilmek için 36 ay vadeli ödeme planını kabul etmek ve belirlenen faiz oranlarına uymak gerekiyor. 

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden kredi ödemesi almak isteyenler, internet bankacılığı uygulamaları üzerinden hızlı bir şekilde başvuru yapabilirler. Ayrıca, cep telefonu üzerinden SMS atarak veya banka şubelerine giderek de başvurularını gerçekleştirebilirler.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.