Hoş geldin Eden Hazard! Mertens ve İcardi çok kıskanacak

Hoş geldin Eden Hazard! Mertens ve İcardi çok kıskanacak

Mesut Özil ve Joao Pedro transferlerinde karavana atan Fenerbahçe 10 numaralı formayı bu sefer Eden Hazard'a teslim edecek.

Derbinin kaybedilmesiyle birlikte Süper Lig''de avantajlı konumda dezavantajlı konuma gerileyen Fenerbahçe''de transfer hareketliliği sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Eden Hazard için girişimlerine başlayan Kanaryaya transferde Premier Lig''den rakip çıktı.

FENERBAHÇE HAZARD İÇİN ELİNİ ÇABUK TUTUYOR

Real Madrid''in gözden çıkardığı tecrübeli oyuncu için her geçen gün talipler artıyor. Uzun bir süredir Sarı-lacivertli ekibin radarında olan deneyimli oyuncuya bir yeni talip daha çıktı. Aksamspor''un İngiliz basınından derlediği habere göre Belçikalı yıldız için Arsenal kulübü devreye girdi.

REAL MADRİD''DE İSTEDİĞİNİ BULAMADI

Daily Mail''de yer alan habere göre; 32 yaşındaki futbolcu 2019''da İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea''den ayrılıp transfer olduğu Real Madrid''den yakın zamanda ayrılacak.

SON KARAR HAZARD''IN

Real Madrid yönetimi tekliflere oldukça sıcak bakıyor fakat asıl kararı Hazard''ın kendisine bıraktığı ve Belçika yıldızın ise Türk futboluna her zaman ilgili olduğu ifade edildi. Sarı-lacivertli ekibin önümüzdeki günlerde transferi bitirmek için büyük oynayacağı söyleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.