Huawei Watch Ultimate Türkiye'ye geliyor: Peki fiyatı ne olacak?

Huawei Watch Ultimate Türkiye'ye geliyor: Peki fiyatı ne olacak?

Dünyaca ünlü markalardan biri olan Huawei'nin kol saati Watch Ultimate, geçtiğimiz günlerde Çin'de düzenlenen bir etkinlikte bekleyenleriyle tanışmıştı. Peki Türkiye'ye gelmesi beklenen saatin fiyatı ne kadar olacak?

ShiftDelete.Net''te yer alan habere göre; Huawei Watch Ultimate, kısa süre önce Çin’de düzenlenen bir etkinlikte tanıtıldı. Özellikleriyle ve tasarımıyla beğeni toplayan akıllı saat, Apple Watch Ultra’nın en büyük rakibi olmasıyla da dikkat çekmeyi başardı. Ülkemizdeki teknoloji tutkunları da bu “teknoloji harikası” ürünü merakla beklemeye başladı. Neyse ki bu bekleyiş çok uzun sürmeyecek. Kullanıcılar, çok yakında Huawei Watch Ultimate’i Huawei Online Mağaza’dan satın alabilecekler. Peki fiyatı ne kadar olacak? İşte ayrıntılar…

FİYATI VE ÖZELLİKLERİ 

Sahip olduğu özellikler ile herkesin ağzını açık bırakan Huawei Watch Ultimate, birinci sınıf Zirkonyum bazlı sıvı metal kasa, Nano-Tech seramik çerçeve ve safir saat kadranı gibi dayanıklı malzemelerle tasarlandı. Bu nedenle ister dağın tepesinde isterseniz de denizin dibinde olun, saatiniz sizi yarı yolda bırakmayacak.

1,5 inç LTPO AMOLED dairesel ekran ile karşımıza çıkan saat, 530mAh büyüklüğünde bir bataryaya sahip. Huawei, dolu bir batarya ile 14 güne kadar kullanım olabileceğini söylerken aktif kullanımda ise şarjının 8 güne kadar bitmeyeceğini belirtiyor. Cihaz, 60 dakikada tam dolum sağlayan Qi kablosuz şarj cihazıyla birlikte geliyor. Bildiğiniz üzere Çinli teknoloji devi akıllı saatlerinde daima pil ömrüyle öne çıkıyor. Bu nedenle henüz deneyimlememiş olsa da belirtilen sürelerin doğru olduğunu varsayabiliriz.

Sağlık özelliklerini pas geçmeyen Huawei; kalp atış hızı, kandaki oksijen seviyesi ve EKG gibi sağlık takibi yapabileceğini sensörleri bu saate konumlandırmış durumda. Öyle ki gelişmiş CE MDR sertifikalı EKG analizi, tüm gün kalp atış hızı izleme, tüm gün SpO2 izleme ve stres izleme gibi özellikler de bu modelde de yer alıyor. Ek olarak kullanıcının sağlığını ve uykusunu izlemek için Huawei’nin TruSeen 5.0+ ve TruSleep 3.0 teknolojilerini barındırıyor.

Huawei modelinin en ilgi çekici özelliklerinden birisi de Keşif Modu oldu. Mod, doğa gezisi sevenlerin ilgisini çekecek türden. Keşif Modu, Çift Frekanslı Beş Sistemli GNSS konumlandırmasını kullanarak yolculuğunuzun haritasını çıkarmaya olanak sağlıyor. Modda  “Güvenle Geri Dön” gibi özellikler yer alıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.