HÜDA PAR yöneticisinden muhaliflere tehdit

HÜDA PAR yöneticisinden muhaliflere tehdit

Cumhur İttifakı ortağı HÜDA PAR yöneticisi Şeyhmus Tanrıkulu muhalefete tehditler yağdırdı. Tanrıkulu “Soldan, sağdan, ortadan ne kadar İslam düşmanı, aile karşıtı ahlaksız varsa iyi bilsinler ki 15 Mayıs onlar için sonun başlangıcı olacaktır’’ dedi.

14 Mayıs''ta yapılacak seçimlerde AKP ile Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) arasındaki ''ittifak'' anlaşmasının ardından parti yöneticileri muhalifleri alenen tehdit etmeye başladı. HÜDA PAR''ın Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Şeyhmus Tanrıkulu, 14 Mayıs seçimlerini işaret ederek muhaliflere tehditler yağdırdı.

Tanrıkulu sosyal medya hesabından “Soldan, sağdan, ortadan ne kadar İslam düşmanı, aile karşıtı ahlaksız varsa iyi bilsinler ki 15 Mayıs onlar için sonun başlangıcı olacaktır. Medeniyet değerlerimiz ve kültürümüz ile barışık HÜDA PAR ve halkımız tüm planlarınızı boşa çıkartacaktır. Ab-d size yar olamayacaktır.” paylaşımı yaptı.

HÜDA PAR''ın Cumhur İttifakı’na katılmasıyla birlikte parti programında yer alan bazı maddeler tepki çekmişti.

HÜDA PAR''ın parti programında "Eyalet sistemi, özerklik ve federasyon tartışılabilmelidir. Şeyh Said''in yakınlarından özür dilenmelidir. ''Ne mutlu Türküm diyene'' yazısı silinmelidir. Kürtçe, Türkçe ile birlikte ikinci resmi dil kabul edilmelidir. Medreseler iyileştirilmeli, asli fonksiyonlarına kavuşturulmalı ve resmi statü tanınmalıdır. İsimleri değiştirilen yerleşim yerlerine eski adları geri verilmelidir." gibi ifadeler yer alıyor. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.