Hülya Avşar programı ayrılık getirdi! İrem Derici Gökhan Fırat'ı her yerden sildi

Hülya Avşar programı ayrılık getirdi! İrem Derici Gökhan Fırat'ı her yerden sildi
Şarkıcı İrem Derici, Hülya Avşar'ın programında sarf ettiği sözlerle gündeme geldi ve sevgilisi yönetmen Gökhan Fırat ile ilişkisinin sona erdiğini duyurdu.

İrem Derici, Survivor'ın eski yarışmacısı Atakan Işıktutan'dan ayrıldıktan sonra Gökhan Fırat ile yeni bir ilişkiye başlamıştı. Ancak geçtiğimiz haftalarda Hülya Avşar'ın YouTube programına katılan Derici, yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.

Özellikle, "Bundan sonra bir ayrılık, bir erkek için asla kendimi üzmem. Aşkımdan gebersem de ertesi gün devam edeceğim. Üzülemem, üzülemem." şeklindeki sözleri sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Derici, programdaki bu sözleri Instagram hesabından paylaşarak, "Alimden hallice kadınım ve aşırı ileri görüşlüyümdür. Yeniden single and ready to mingle diye ben." notunu düştü.

iremderici5

Bununla birlikte, Derici'nin Gökhan Fırat ile olan fotoğraflarını Instagram hesabından silmesi dikkat çekti.

İrem Derici, Hülya Avşar'ın programında Gökhan Fırat'la birlikte aynı dövmeyi yaptırdıklarını ifade etmişti. Vücutlarına '21' yazdıran çift, bu dövmenin anlamını ise şu sözlerle açıklamıştı: "Benim doğum günüm 21 Mart, eniştenizinki 21 Nisan. Bir de ruhun ağırlığı 21 gram. Allah korusun ayrılırsak bunu sildirmek çok zor olacak."

İREM DERİCİ KİMDİR?

İrem Derici, 21 Mart 1987'de İstanbul'da dünyaya geldi. Ünlü reklamcı Hulusi Derici ve Jale Ediz'in kızları olarak hayata gözlerini açtı. Müzikle tanışması çok küçük yaşlara dayanıyor; sadece dört yaşındayken org çalmaya başladı. Yeteneği ve tutkusu onu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'na yönlendirdi ve burada piyano eğitimini lise eğitimiyle birlikte tamamladı.

Eğitim hayatının yanı sıra, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Sosyoloji bölümünden mezun oldu. Pazarlama iletişimi alanında yüksek lisans yapmak üzereyken müzik kariyeri onu farklı bir yola soktu. "O Ses Türkiye" adlı ünlü televizyon yarışmasına katıldı ve yeteneğiyle dikkatleri üzerine çekerek yarı finale kadar yükseldi.

Öncesinde üç yıl boyunca bir reklam ajansında metin yazarı olarak çalışmıştı ve bu süre zarfında reklam dünyasının inceliklerini öğrenmişti. Aynı dönemde, müzik tutkusuyla da Monopop adlı grubuyla Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde sahne aldı.

İrem Derici'nin kıskançlık krizi! “Manitama yaklaşma” - Kartal Gazetesi

HÜLYA AVŞAR KİMDİR?

Hülya Avşar, 1963 yılında Edremit'te dünyaya geldi. Anne tarafından Balıkesirli olan Avşar'ın baba tarafı Hasköy, Ardahanlıdır. Avşar, Avşar-Pirebat Kürt aşiretine mensuptur.

1983 yılı, Avşar'ın hayatında önemli bir dönemeçti. O yıl, Bulvar Gazetesi'nin düzenlediği Kâinat Güzellik Yarışması'nda birinci seçildi. Ancak, evlendiği ortaya çıkınca tacı geri alındı. Bu olay, genç yaşta tanınmışlığının ve kariyerinin ilk adımlarının atıldığı bir dönemde gerçekleşti.

Kariyerine sinema dünyasında adım atan Avşar, Fikret Hakan ve Salih Güney ile başrolü paylaştığı Haram filmiyle büyük bir çıkış yakaladı. Bu film, onun için kariyerinde bir dönüm noktası oldu.

Müzik tutkusuyla da bilinen Hülya Avşar, kariyerine müzik eğitimi alarak devam etti. Müzikaller, altı albüm ve bir single gibi farklı projelerde yer aldı. Sanat hayatı boyunca hem sinema hem de müzik alanında önemli başarılar elde etti.

Hülya Avşar gündemden düşmüyor: 8 milyon liralık anlaşma yaptı

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.