Icardi ile ilgili bomba iddia: Valizlerini topladı

Icardi ile ilgili bomba iddia: Valizlerini topladı

Sakatlanan geçiren Mauro Icardi, Arjantin'e gideceği iddia edildi. Icardi'nin 1 ay sahalardan uzak kalmasına karar verilmişti.

Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında oynanan Adana Demirspor karşılaşmasının ilk yarısında sağ arka adalesinden sakatlanan Icardi'nin yapılan kontrollerinde kısmi yırtık tespit edilmesinin ardından yıldız futbolcunun en az 1 ay sahalardan uzak kalmasına neden oldu.

icardiii.jpg

Sakatlık sürecini ülkesinde geçirmek isteyen Icardi, sarı-kırmızılı yönetimle görüşerek Arjantin’e gitmek için özel izin aldığı iddia edildi. Tedavisinin Arjantin’de yapılmasını talep eden Icardi, aynı zamanda ülkesine dönerek özel işlerini de halletmek istediğini belirtti.

Icardi'nin Arjantin’e gitme kararı sosyal medyada gündem oldu. Eski eşi Wanda Nara ile geçtiğimiz aylarda yollarını ayıran yıldız futbolcunun, bu süreçte çocuklarının velayetini almak için de Arjantin’de hukuki işlemlerle ilgileneceği öğrenildi. Valizlerini toplayan Icardi, tedavi sürecini ve kişisel işlerini halletmek üzere ülkesine doğru yola çıkmaya hazırlanıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.