Icardi’den olaylı paylaşım! Wanda Nara ile ayrıldıkları öne sürülmüştü

Icardi’den olaylı paylaşım! Wanda Nara ile ayrıldıkları öne sürülmüştü

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi dilden dile dolaşacak bir paylaşıma imza attı. Ayrılık söylemleri üzerine kafalar karıştı.

Yıldız futbolcu Mauro Icardi, özel hayatıyla son günlerde gündemden düşmüyor. Ünlü futbolcu, eşi Wanda Nara ile ayrılma kararı aldıklarını açıklamış, tüm dikkatleri üzerinde toplamıştı. Ancak ünlü futbolcu, dün yaptığı paylaşımla akıllarda soru işaretlerinin oluşmasına neden oldu.

ÖNCE İDDİALAR ORTAYA ATILDI

Bir süre önce Mauro Icardi ile Wanda Nara’nın ayrılmak üzere oldukları iddia edilmiş, ikili sosyal medyada birbirinin takibini bırakmıştı. Daha sonra Nara, sosyal medyadan ilgi çekici ayrılığı çağrıştıran paylaşımlar yapmıştı. Tüm bunların ardından Nara boşanacaklarını doğrulayarak “Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

668cdf0f420a3aacdd6883d8.webp

ICARDİ YÜZÜĞÜNÜ ÇIKARMADI

Boşanma açıklamasının ardından gözler Icardi’ye çevrilmişken, ünlü futbolcunun alyansını takmaya devam ettiği gözlerden kaçmadı. Böylece Icardi’nin ayrılmak istemediği öne sürüldü.

PAYLAŞIM YAPTI

Icardi, tüm yaşananların ardından dün sürpriz bir paylaşımda bulundu. Futbolcu önce çocuklarını sosyal medya hesabından paylaştı. Bu paylaşım 'Mauro Icardi ve Wanda Nara barıştı mı?' sorularını da beraberinde getirdi.

Futbolcu, bu hamlesinden sonra yepyeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Icardi, Wanda Nara’nın Brezilya tatilinde paylaştığı fotoğrafı kendi sosyal medya hesabından paylaştı ve alev emojisi kullandı. Ünlü yıldızın bu paylaşımı yeni bir tartışma konusu oldu.

66a32b53497917c4b0b25f7f.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.