İcardi'nin kankası Galatasaray'a geliyor! Erden Timur İtalya'ya gidiyor

İcardi'nin kankası Galatasaray'a geliyor! Erden Timur İtalya'ya gidiyor

Mauro İcardi'den oldukça memnun kalan Galatasaray Arjantinli yıldızın yanına bu sefer bir başka süper starı, Di Maria'yı transfer ediyor.

Sezon başında yaptığı yıldız transferleriyle dikkat çeken Erden Timur, bir ''çilek'' takviyesi daha yapmaya hazırlanıyor. Şampiyonluğun en güçlü adayı olan Galatasaray''da Erden Timur, uluslararası çapta ses getirecek bir transfere imza atmak istiyor. İşte Galatasaray''ın son yıldız hamlesi...

Dİ MARİA AYRILIĞI KAFASINA KOYDU

Galatasaray''da Erden Timur''un hedefindeki son dünya yıldızı Angel Di Maria. Juventus''a sezon başında 1 yıllık imza atan Arjantinli yıldız, büyük bir pişmanlık yaşıyor. Takımın içinde bulunduğu durumdan son derece rahatsız olan Angel Di Maria ayrılığı kafasına koydu.

ERDEN TİMUR''UN KENDİ İLGİLENİYOR

Tam da bu noktada Erden Timur, Angel Di Maria için devreye girdi. Cimbom''a birçok yıldızı kazandıran Erden Timur, deneyimli Arjantinli yıldızın transferini de bitirerek taraftarlara büyük bir hediye vermeye hazırlanıyor.

İCARDİ''DEN BİLGİ ALDI

Angel Di Maria, Juventus tercihinden dolayı pişmanlık yaşadığını resmen itiraf ederken, Erden Timur bu durumdan yararlanıp cüzi bir bedelle oyuncunun transferini bitirmek istiyor. 34 yaşındaki futbolcunun Icardi''den bilgiler almaya başladığı haberleri de basına sızan detaylardan.

ŞU ANDA JUVENTUS FORMASI GİYİYOR

Juventus ile Serie A''da 11 maça çıkan Angel Di Maria 3 gol, 2 asistlik katkı verdi. Arjantinli yıldız, Şampiyonlar Ligi''nde sahne aldığı 3 müsabakada da 3 asist yaparak dikkatleri üzerine çekti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.