İçişleri Bakanlığı 117 yeni personel alacak

İçişleri Bakanlığı 117 yeni personel alacak

İçişleri Bakanlığı tarafından çağrı merkezlerinde görevlendirilecek 117 personel alacak. Yarın başlayacak başvurular 15 Nisan'a kadar devam edecek.

İçişleri Bakanlığı, personel eksikliğini gidermek amacıyla sözleşmeli personel alımı yapacak. Merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere 117 kişilik kadro ile çağrı karşılama personeli alımı yapılacak. Başvurular KPSS puanı ile değerlendirilecek ve 20 farklı şehirde çalışacak sözleşmeli personel alınacak.

Bakanlık tarafından her yıl düzenli olarak yayımlanan personel alımı ilanı, 2023 yılı için 20 farklı şehirde görevlendirilmek üzere ön lisans veya lisans mezunu adaylar arasından çağrı karşılama personeli alımı için duyuruldu.

BAŞVURU ŞARTLARI

İçişleri Bakanlığı, sözleşmeli Çağrı Karşılama Personeli alımı yapacak ve adaylardan 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu''nun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımaları istenecektir. Bu şartlar arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, görevini yapmaya engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak yer almaktadır.

Başvuru yapacak adayların 2022 yılında gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı''nda Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden en az 60 puan, Lisans mezunları için ise KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURU SÜRECİ

Başvurular 11 Nisan-15 Nisan tarihleri arasında yapılacaktır. İlgili kadrolara başvurular, İçişleri Bakanlığı’nın internet sitesi olan www.icisleri.gov.tr adresindeki "Duyurular" bölümünde yayımlanacak olan link aracılığıyla e-Devlet üzerinden elektronik ortamda alınacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.