İki ay önce evlenmişti: Eda Ece anne oluyor! Şevval Sam'dan yanıt gecikmedi

İki ay önce evlenmişti: Eda Ece anne oluyor! Şevval Sam'dan yanıt gecikmedi

Haziranda Buğrahan Tuncer ile dünya evine giren ünlü oyuncu Eda Ece, hamile olduğunu duyurdu. Ece'nin hamilelik haberine Şevval Sam'dan yanıt gecikmedi.

Ünlü oyuncu Eda Ece, haziranda Buğrahan Tuncer ile dünya evine girerek sonsuz bir mutluluğa yelken açmıştı. 2 aylık evli olan Yasak Elma dizisinin 'Yıldız'ının 1 aylık hamile olduğu öğrenildi.

dfqw.jpg

Muhabir Online'ın haberine göre, çiçeği burnunda anne adayı Ece, hamileliğini ilk ayından itibaren gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor.

dfsr.jpg

Yasak Elma'nın 'Yıldız' adlı karakterine hayat veren ünlü güzelin gelecek sezonda herhangi bir projede şimdilik yer almayacağı biliniyor.

ekran-alintisi.jpg​​​​​​​

Eda Ece, hamilelik sürecini yalnız ve gözlerden uzak şekilde yaşamayı tercih ediyor. Ünlü oyuncu hamileliğiyle ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

qq.jpg​​​​​​​

Öte yandan, ünlü sanatçı Şevval Sam, geçtiğimiz akşam basın mensuplarının karşısına çıktı.

xcvsd.jpg​​​​​​​

Güzel sesli sanatçıi basın mensuplarının kendisine yönelttiği soruları yanıtladı.

wqeqw.jpg​​​​​​​

Basın mensubunun Sam'a yöneltilen "Eda Ece'nin hamile olduğu biliniyor" sözü üzerine usta sanatçı Ece'nin hamileliğini sır olarak bildiğini ve ortaya çıktığı için artık konuyla ilgili konuşabileceğini belirtti.

qqeqw.jpg​​​​​​​

"TEYZE OLUYORUM, MUTLUYUM"

Sam, Eda Ece'nin hamileliğiyle ilgili "Bizim haberimiz vardı, haber çıkmasını bekliyorduk. Teyze oluyorum, mutluyum" dedi.

Şevval Sam'ın ünlü güzel Eda Ece ile yakın arkadaş olduğu biliniyor.

fdssdf.jpg​​​​​​​

EDA ECE KİMDİR?

20 Haziran 1990 İstanbul doğumlu. Türk sinema ve dizi oyuncusu.

Eda Ece, küçüklüğünden beri birçok alanda eğitim görmüş, ancak en çok tiyatro ile yakından ilgili olmuştur. 2011 yılından önce küçük rollerle dizilerde oynamaya başlayan ünlü oyuncunun ilk başrol deneyimi, Pis Yedili (2011-2014) adlı diziyle gerçekleşmiştir.

Daha sonra Beni Böyle Sev (2013-2014) ve İlişki Durumu: Karışık (2015-2016) dizilerinde oynamıştır. Son olarak ise, 2018-2023 yılları arasında FOX'ta yayımlanan Yasak Elma'da rol almıştır. Ece, dizilerin dışında film projelerinde de yer almıştır. Filmlerdeki ilk başrolü Kızım İçin'deki (2013) rolüdür. Daha sonra Kocan Kadar Konuş (2015), Kocan Kadar Konuş: Diriliş (2016), Yol Arkadaşım (2017), Deliha 2 (2018) gibi filmlerde oynamıştır.

BUĞRAHAN TUNCER KİMDİR?

23 Mart 1993 İstanbul doğumlu. Profesyonel basketbolculuk kariyerine 2009-2010 sezonunda Beşiktaş'ta başladı. 2011 yılında Aliağa Petkim, 2013-14 Mersin Büyükşehir Belediye, 2014-15 Eskişehir Basket, 2015-16 Best Balıkesir takımlarında görev yaptı.

Tuncer, 2011 yılında Polonya’nın Wroclaw kentinde düzenlenen U18 Avrupa Şampiyonası’nda bronz madalya kazanan Genç Milli Takım’da yer aldı. Tuncer, 2016-17 sezonunda Eskişehir Basket forması ile 1. Lig ve Federasyon Kupası şampiyonluğu kazandı.

Genç oyuncu ayrıca 2018 yılında BSL All Star karşılaşmasında görev yaptı. Buğrahan Tuncer, 2018-19 sezonunda Anadolu Efes'te Basketbol Süper Ligi şampiyonluğu, Cumhurbaşkanlığı Kupası sevinci ve Euroleague ikinciliği yaşadı.

2021-22 sezonunda Bursa’da düzenlenen Türkiye Kupası Dörtlü Finali’nde şampiyonluk, Turkish Airlines Euroleague’de Anadolu Efes'te ile üst üste ikinci kez Euroleague’de şampiyonluk sevinci yaşadı.

Buğrahan ayrıca 2022-23 sezonu başında ise Anadolu Efes'te Cumhurbaşkanlığı Kupası mutluluğu yaşadı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.