İlber Ortaylı'nın sağlık durumu belli oldu! Hastaneye kaldırılmıştı

İlber Ortaylı'nın sağlık durumu belli oldu! Hastaneye kaldırılmıştı

Geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılan ünlü tarihçi İlber Ortaylı sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Ünlü tarihçi ve akademisyen Prof. Dr. İlber Ortaylı, sosyal medya üzerinden sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Ortaylı, yaz aylarının ardından yaşadığı yorgunluğu ve tedavi sürecini paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde Bilecik'teki programını iptal etmek zorunda kalan ve hastaneye kaldırılan Ortaylı, sosyal medya hesabından yayımladığı videoda tedavi sürecine dair bilgiler verdi.

Ortaylı, "Galiba bir yazarın ve bir hocanın hayatındaki en önemli olay onu takip edenlerin ilgisi ve sevgisidir" diyerek takipçilerine sağlık durumu hakkında bilgi sundu.

ilber-ortayli.jpg

Ortaylı, yaz sonundaki yorgunluk nedeniyle Koç Hastanesi’nin doktorları ve hemşirelerinin gözetiminde tedavi gördüğünü belirtti. Tedavi sürecinin bazı sert tepkiler doğurduğunu ve bir iki haftalık dinlenme sürecinde olduğunu ifade eden Ortaylı, "Bu dinlenme dağların tepesine çekilmek şeklinde olmayacak. Hayatım biraz yavaşlayacak. Yazılarıma odaklanacağım ve bazı programlara katılacağım. Yeni kitaplarım için okuma faslına dikkat edeceğim. Zannediyorum birkaç ay içinde tekrar canlanmış olacağım." dedi.

Ortaylı, gösterilen ilginin kendisini duygulandırdığını ve mutlu ettiğini belirterek, "Gösterdiğiniz ilgi beni fevkalâde duygulandırdı, mutlu etti. Galiba bir yazarın ve bir hocanın hayatındaki en önemli olay onu takip edenlerin ilgisi ve sevgisidir. Buna kavuşmak büyük bir mutluluk. Hepinize sağlıklı günler dilerim." şeklinde konuştu ve tüm takipçilerine sağlıklı günler diledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.