İlker Ayrık’ın ticarete atılacağı ortaya çıktı! Her şeyi geride bırakıp köye yerleşmişti

İlker Ayrık’ın ticarete atılacağı ortaya çıktı! Her şeyi geride bırakıp köye yerleşmişti

İstanbul'un ortasında her şeyi geride bırakıp köy hayatı yaşayan oyuncu İlker Ayrık'tan ticari hamle geldi.

Beykoz’un İshaklı köyünde 17 dönümlük geniş bir arazi üzerine çiftlik kuran ünlü oyuncu İlker Ayrık, İstanbul’un merkezine yakın bir yerde köy hayatı yaşamaya başladı. "Seksenler", "Geniş Aile" ve "Yedi Numara" gibi popüler dizilerde ve çeşitli başarılı filmlerde rol almış olan Ayrık, hayatını yeni bir yönle yeniden şekillendiriyor. Şimdi ise zamanının çoğunu bu çiftlikte geçiriyor ve yakında ticarete atılacağı öğrenildi. Bu yeni girişimiyle İlker Ayrık, sanatçı kimliğinin yanı sıra bir iş insanı olarak da adından söz ettirmeye hazırlanıyor.

beykozda.jpg

YAŞAMLARINI ÇİFTLİKTE SÜRDÜRÜYOR

Daha önce bir röportaj veren ünlü oyuncu, köy yaşamını tercih ettiği için mutlu olduğunu ifade etmiş, “Çiftçilik ve restorancılık güzel gidiyor. Hayvanların hepsiyle aram çok iyi. 11 köpeğim, 2 eşeğim, kümes hayvanlarım ve tavşanlarım var” ifadelerini kullanmıştı.

Eşiyle birlikte çiftlikte zaman geçirdiklerini açıklayan Ayrık; ördek, tavuk ve kaz beslediklerini belirtmişti.

ilkerayrik.jpg

AVM’DE YER KİRALADI

Oyuncu İlker Ayrık, hobisini ticari bir faaliyete dönüştürme yolunda önemli adımlar atmaya başladı. Gıda sektörüne giriş yapan Ayrık, İstanbul'daki popüler bir alışveriş merkezinde yer kiralayarak iş dünyasına adımını attı. 44 yaşındaki oyuncu, yeni girişimini, “Arkadaşlar, mesleğim dışında artık gıda sektörüne de el attım. Yeni mekanımız yakın zamanda sevenlerimizle buluşacak” sözleriyle duyurdu. Ancak, yeni işi hakkında fazla detay paylaşmadı. Bu gelişme, Ayrık'ın kariyerinde yeni bir bölümün başlangıcı olarak dikkat çekiyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.