İmamı okla vuran şüpheli tutuklandı

İmamı okla vuran şüpheli tutuklandı

Bağcılar ilçesinde dün yaşanan olayda, Necati Camii'nde imam Dursun Kuru'yu okla yaralayan şüpheli Muhammed Fatih G. tutuklandı.

Olay, Dr. Sadık Ahmet Caddesi'ndeki camide meydana geldi. Şüpheli ile cami imamı arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek fiziksel bir olaya dönüştü. Tartışmanın ardından şüpheli camiden ayrıldı ancak kısa bir süre sonra elinde okla geri döndü ve imam Dursun Kuru'yu sağ omzundan yaraladı.

Olayın hemen ardından şüpheli, çevredekiler tarafından etkisiz hale getirildi ve polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yaralanan imam Dursun Kuru ise sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Şüpheli Mehmet Fatih G., polis merkezindeki işlemlerinin ardından Bakırköy Adalet Sarayı'na sevk edildi.

Adalet sarayında savcılıktaki ifadesinin ardından "Kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle tasarlayarak öldürmeye teşebbüs" suçundan Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen şüpheli, hakimlikçe tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.