İnci Taneleri ekrana kilitledi. Yeni sezonda çok konuşulan bir başlangıç ​​yaptı

İnci Taneleri ekrana kilitledi. Yeni sezonda çok konuşulan bir başlangıç ​​yaptı

Yılmaz Erdoğan'ın hem senaryosunu yazdığı hem de başrol oynadığı İnci Taneleri, yeni sezonda çok konuşulan bir başlangıç ​​yaptı.

Sezonun ilk bölümü, tüm kategorilerde sıralama birincisi olurken, sosyal medyada da gündem oldu. Açılışta Azem'in saçı sakalı ağarmış şekilde yeniden hapiste görüldüğü, İnci Taneleri kitabının sahnesinin yazarı olarak hapistekilere yaşadıklarını anlatması dikkat çekti.

İlk sezonla Türkiye'nin konuştuğu Kanal D dizisi İnci Taneleri, ikinci sezona da bomba gibi girdi. Dizinin 18'inci bölümünde izleyicinin yoğun ilgisiyle karşılaşan bölüm, duygusal ile dikkat çekme bölümü, üç kategoride de yüksek izlenme oranlarına ulaşarak reytinglerin zirvesinde kaldı. Çarpışmacı diyalogları ve dramatik sahneleri ile göz dolduran ilk bölüm, sıra sosyal medyada da gündem oldu.

BKM imzalı Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri'nin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Bora Cengiz, Yasemin Baştan, Güven Kıraç, Selim Erdoğan, Bestemsu Özdemir, İrem Çıray, Onur Akbay, Mustafa Yıldıran, Ülkü Hilal Çiftçi, Orkuncan İzan, Furkan Rıza Demirel yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturuyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.