İnci Taneleri’ni izleyenler kanal değiştirmişti! Dilber’in kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı

İnci Taneleri’ni izleyenler kanal değiştirmişti! Dilber’in kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı

Müdavimleri yeni sezonda İnci Taneleri dizisinde aradıklarını bulamazken, Dilber’in kamera arkası paylaşımları sosyal medyayı salladı.

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç, Yasemin Baştan ve Sera Kutlubey gibi birbirinden başarılı oyuncuların rol aldığı İnci Taneleri dizisi ne tepkiler gelmeye başladı.

"Inci Taneleri" dizisi, Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç, Yasemin Baştan ve Sera Kutlubey gibi başarılı oyuncuların yer aldığı güçlü bir kadroya sahip. Ancak, dizi henüz geniş bir izleyici kitlesi tarafından tartışılmaya başlanmış durumda.

Kimi izleyiciler oyunculukları ve güçlü kadroyu öne çıkararak olumlu geri bildirimlerde bulunurken, bazı izleyiciler hikayenin temposunu veya senaryonun derinliğini eleştirmeye başladı. Tepkiler genellikle dizinin yeni sezonunda gelmeye başladı.

hazar6.webp

YENİ BÖLÜMDE O SAHNE GÜNDEM OLDU

Yeni bölüme Dilber’in “Deme” şarkısını söylediği anlar damga vurdu. Aynı araçta giden Dilber ile Azem’in sahnesinde, Dilber’in Azem’e ithafta bulunarak, “Deme düşmem ocağına, Geleceksin ayağıma, Yüzün olmaz ki bakmaya, Yaz bunu…” sözleriyle şarkı söylemesi dikkat çekti.

HAZAR ERGÜÇLÜ’DEN KAMERA ARKASI PAYLAŞIMLARI

Hazar Ergüçlü, "İnci Taneleri" dizisinde canlandırdığı 'Dilber' karakteriyle büyük beğeni topluyor ve sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Özellikle dizinin yeni sezon bölümlerinden paylaştığı kamera arkası görüntüleri, hayranları arasında büyük ilgi gördü. Ergüçlü'nün güzelliği, oyunculuğu ve doğal paylaşımları, takipçileri tarafından övgü dolu yorumlarla karşılanıyor. Kısa sürede yoğun beğeni toplayan paylaşımlarıyla Hazar Ergüçlü, sosyal medyada gündemde kalmaya devam ediyor.

hazar2.webp

hazar3.webp

hazar4.webp

hazar5.webp

hazar6.webp

Hazar Ergüçlü'ye; 'olay fotoğraflar', 'çok güzelsiniz', 'hepiniz harikasınız' gibi yorumlar yapıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.