İndirim canavarına dudak uçuklatan ücret: Bakın hangi filmde oynayacak

İndirim canavarına dudak uçuklatan ücret: Bakın hangi filmde oynayacak

Ünlü bir kozmetik mağazasında karıştığı kavga ile ülke gündemine oturan Beyza isimli TikToker, rekor bedelle Siccin 8 filminde oynayacak.

Ünlü TikTok fenomeni Beyza'nın, popüler korku filmi serisi Siccin'in sekizinci filminde rol alacağı duyuruldu. Ünlü kozmetik mağazası Gratis'te yaşanan ve sosyal medyada büyük yankı uyandıran bir kavga videosuyla tanınan Beyza’nın, özellikle gözleriyle dikkat çeken bir fotoğrafının sosyal medyada viral olmasının ardından kullanıcılarının "Siccin'de oyna" yorumlarını beraberinde getirmişti. Yönetmenin bu yorumları dikkate alarak Beyza'yı Siccin 8 kadrosuna dahil ettiği düşünülüyor.

Beyza’nın Siccin 8 filmimde yer almak için imaj hakları dahil olmak üzere 1.000.000 TL karşılığında anlaşma sağladığı öne sürüldü.

GALAYA KATILMIŞTI

Beyza'nın artan popülaritesi, Siccin serisinin yapımcılarının da dikkatini çekmesi üzerine genç kız kısa sürede Siccin 7 filminin galasına davet edilmişti

33.jpg

Galada hem hayranlarıyla hem de film ekibiyle buluşan Beyza büyük ilgi görmüştü.

NASIL ÜNLÜ OLDU?

Ünlü kozmetik firmasının Gratis’in kuruluş yıl dönümünü kutlamak amacıyla yaptığı yüzde 75 indirim, mağazalarda kaosa neden olmuştu. TikTok fenomeni Beyza ile bir kasiyer arasında çıkan tartışma sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Beyza, kavga esnasından "Çalışanınız bana gerizekalı diyemez" diyerek yüksek sesle tepki göstermişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.