iPhone 16 Pro’ya rakip geliyor. Android ikizi çıkacak

iPhone 16 Pro’ya rakip geliyor. Android ikizi çıkacak

Oppo, yakında piyasaya çıkaracağı Find X8 modeliyle dikkat çekmeye hazırlanıyor. Tasarım olarak iPhone 16 Pro ile olan benzerliği sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Oppo, yakında piyasaya çıkaracağı Find X8 modeliyle dikkat çekmeye hazırlanıyor. Tasarım olarak iPhone 16 Pro ile olan benzerliği sosyal medyada çok konuşulmuştu. Her iki modelin de ince çerçeveli ekranları ve düz kenarları ile göze çarpıyor. Oppo Find X8, sadece 1.45 mm kalınlığındaki çerçevesiyle iPhone 16 Pro’dan bile daha ince bir tasarım sunabilir.

OPPO, İPHONE İLE REKABET ETMEYE HAZIRLANIYOR

Hemen hemen eşit kalınlıkta iki model olan Oppo Find X8 ve iPhone 16 Pro arasındaki bu ince tasarım yarışı, kullanıcılar için görsel açıdan olarak büyük bir fark yaratmış durumda. Pete Lau, Oppo’nun çerçeve optimizasyonunda iPhone’dan önde olduğunu vurgularken, her iki modelin de oldukça benzer çizgilere sahip olduğunu ifade etti.

Tasarımında kullanılan manyetik kablosuz şarj teknolojisi ve düz kenarlar, Oppo Find X8 ile iPhone 16 Pro'nın birbirlerine benzerliğini göz önüne serdi. Özellikleri daha detaylı incelendiğinde, Oppo Find X8. 6.8 inç OLED ekran sunarak akıcı bir ekran deneyimi sunacak: 1.5K çözünürlük ve 120 Hz adaptif yenileme hızı.

OPPO Find X8, OPPO yeni yıldızını ilan etmeye hazırlanırken Benchmark testlerinde ortaya çıktı. Cihazın içinde MediaTek Dimensity 9400 işlemcisiyle performans olarak dikkat çekecek. Kamera özelliklerinde ise 50 MP geniş açılı ana kamera ve 50 MP ultra geniş açılı kamera yer alıyor. Bunun haricinde 3x optik zoom özelliğine sahip bir telefoto kamerası da var. Geniş hacimli 5.600 mAh bataryası ve 100W hızlı şarj özelliği ile uzun süreli kullanım kapasitesi var.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.