Iphone'dan devrim niteliğinde yeni özellik: O sorun ortadan kalktı

Iphone'dan devrim niteliğinde yeni özellik: O sorun ortadan kalktı

Apple’ın iPhone’da kullanımı hazırlandı bu özellik milyonlarca kişinin mağduriyetinin önüne geçecek.

Apple’ın kullanımına sunucağı bu yeni özellik sayesinde, ekstra bir uygulama yüklemenize gerek kalmadan arayan numaranın dolandırıcı mı ya da legal bir platform araması mı olduğunu kolaylıkla tespit edebileceksiniz. Öte yandan böylelikle bu tip uygulamaların da verilerinize erişmesini önüne geçilecek.

DOLANDIRICILARA GÖZ AÇTIRMAYACAK

Şirketinin 2025 yılında kullanıma sunacağı Business Caller ID kullanıcılar gelen aramaları daha güvenli bir filtre ile görecek. Bu güvenli filtreleme özelliği sayesinde business contact sistemine kayıtlı olan işletmeler aradıklarında ekranda şirket logoları isimleri ve hatta ilgili departmana dair bilgiler bile görülebilecek.

BAZI SINIRLAMALAR MEVCUT

Ancak tabii ki gelecek olan sistemin bazı sınırlamaları da mevcut öncelikle bu özellik sadece kurumsal firmalar için geçerli olacak bireysel aramalar için yine herhangi bir değişiklik söz konusu değil küçük işletmelerin de sisteme dahil olmasının zaman olabileceği konuşuluyor. bununla birlikte Apple’ın sistemi ücretsiz kullanıma sunacak olması sisteme dahil olmaları için işletmeleri de teşvik edecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.