İran'daki kazayı nokta atışı bilmişti! Astrolog İlayda Aşkın'dan ortalığı karıştıracak yeni tahmin

İran'daki kazayı nokta atışı bilmişti! Astrolog İlayda Aşkın'dan ortalığı karıştıracak yeni tahmin

Astrolog İlayda Aşkın, 2023 Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını ve geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen uçak kazalarını önceden tahmin etmişti. Şimdi de İran yorumu sosyal medyayı salladı.

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri, Pazar günü akşam saatlerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle sert iniş yaptı. Kazadan saatler sonra bölgeye ulaşan ekipler, enkaz alanında yaşam belirtisi olmadığını açıkladı.

İranlı yetkililer, Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı Emir Abdullahiyan'ın hayatını kaybettiğini duyurdu. Bu kazanın ardından Türkiye'de bir günlük milli yas ilan edildi.

İRAN YORUMU OLAY OLDU

Tüm bu gelişmelerin ardından astrolog İlayda Aşkın'ın bir tweet'i sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Daha önce 2023 Cumhurbaşkanlığı seçim sonucunu ve uçak kazalarını tahmin eden Aşkın, şimdi de İran ile ilgili öngörüsüyle dikkat çekti.

iran-kvnu-cover.jpgTARİH VERDİ! 'ASIL GÜNDEM O ZAMAN'

Gökyüzü hareketlerini yorumlayan Aşkın, yaklaşık bir ay önce İran'da birtakım değişikliklerin olacağını söylemişti. 13 Nisan 2024 tarihli paylaşımında, "İran için 29 Nisan'dan sonra özellikle 19 Mayıs civarı gibi perde açılacak. Asıl gündem o zaman," ifadelerini kullanmıştı.

Aşkın'ın bu paylaşımından sonra tam da 19 Mayıs tarihinde İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve heyetini taşıyan helikopterin düşmesi, herkesi şaşkına çevirdi.

ekran-goruntusu-2024-05-21-142554.png

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Sosyal medyada; "Tarih bile vermiş," "Bu nasıl olabilir ya," "Nasıl bu kadar net söylemiş," "Yok artık bu kadar bilemez," gibi yorumlar yapıldı. Aşkın'ın bu isabetli tahminleri, sosyal medya kullanıcıları arasında geniş yankı uyandırdı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.