İslam Memiş: Çok sert düşecek

İslam Memiş: Çok sert düşecek

İslam Memiş, o yatırım aracını işaret ederek düşüşü açıkladı.

Geleceğin para birimi olarak görülen kripto paralarda anlık dalgalanmalar dikkat çekiyor. 63 bin dolara kadar iğne atan bitcoin 1 günde yüzde 4 artış kaydederek 67 bin dolara kadar geldi. Bitcoin tarafındaki oynak hareket ise dikkat çekiyor. İslam Memiş, kripto para yatırımcılarına uyarıda bulunarak dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

bitcoin-001.jpg

BİTCOİN 1 GÜNDE HEM DÜŞTÜ HEM YÜKSELDİ

Trump suikastı sonrasında piyasalarda ciddi yükseliş yaşarken Biden’ın adaylıktan çekilmesi ise bitcoin piyasasında sert satışlar görüldü. 63 bin dolara kadar iğne atan bitcoin 1 günde yüzde 4 artış kaydederek 67 bin dolara çıktı. Ethereum tarafında da 3 bin 99 dolar seviyesinden 3 bin 265 dolar bandına ilerledi. ABD seçimlerinde yaşanan gelişmeler piyasa üzerinde ciddi dalgalanmalara neden oluyor.

Boğa sezonuna giren bitcoin cephesinde yaşanan hareketlilik ise yatırımcıları tedirgin ediyor. Bu noktada uzman isimlerin görüşleri de merak ediliyor.

bitcoinn.jpg

MEMİŞ: SERT DALGALANMALAR OLACAK

Ünlü ekonomist İslam Memiş kripto para yatırımcılarına uyarıda bulunarak dikkatli olunması gerektiğini belirtti. Memiş, “ABD seçimlerinden dolayı adayların kripto paraya ilişkin açıklamaları sert dalgalanmalara sebep olabilir. Eylül ayına kadar kriptolarda bir boğa piyasası beklemiyorum. 80 bin dolar seviyesi sürpriz olmaz. Ancak biraz baskılanma(düşüş) sürecinin devam edeceğini ön görüyorum” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.