İslam Memiş: Cuma gününe hazır olun

İslam Memiş: Cuma gününe hazır olun

Ünlü ekonomist İslam Memiş, altın tarafında Cuma gününü işaret ederek ‘dikkat edin’ uyarısında bulundu.

Milyonarlarca yatırımcı elindeki varlıkları değerlendirmek için farklı yatırım araçlarına yöneliyor. Onlardan biri ise altın oldu. Altın tarafında yaşanan dalgalanmalar ise dikkat çekiyor. Ünlü ekonomist İslam Memiş, altın tarafında Cuma gününü işaret ederek ‘dikkat edin’ uyarısında bulundu.

ALTININ KADERİ O VERİYE BAĞLI

Haftalıkta 2 bin 300 dolara kadar düşen ons altın anlık olarak 2 bin 346 dolar zirvesine geldi. Ons altın tarafında yaşanan gelişmeler ise yakından takip ediliyor. Cuma günü ABD tarafından gelecek olan tarım dışı istihdam verisinin kaderini belirleyeceği belirtiliyor.

altin-dolar-1-1606496297.jpg

GELECEĞİ ŞİMDİDEN MERAK KONUSU OLDU

Pek çok uzmanın güvenli yatırım olarak belirttiği kıymetli madenlerde son zamanlarda yükseliş dikkat çekiyor. Altın tarafındaki hareketlilik sonrasında ons altının geleceği ise şimdiden merak edilmeye başlandı.

altin-dolar.jpg

MEMİŞ: CUMA GÜNÜ BELLİ OLACAK

Ünlü ekonomist İslam Memiş, ‘Cuma gününe dikkat’ diyerek bomba açıklamada bulundu. Altın yatırımcılarına seslenen Memiş, “Cuma günü de ABD’den tarım dışı istihdam verisini bekleniyor. Ama tarım dışı istihdam verisi açıklandıktan sonra iki ihtimal var: Ya 2300 dolar ya da 2 bin 360 dolar bant aralığında hangi yöne kırılacağını o gün karar verecek. Kısacası Cuma günü karar verecek. Gram altın şu anda serbest piyasalarda 2 bin 460 2 bin 470 lira aralığında” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.