İsmail Kartal sıkıntıya düştü

İsmail Kartal sıkıntıya düştü

Türkiye’nin en büyük derbisi olan Galatasaray- Fenerbahçe maçına sayılı günler kaldı. Başarılı teknik direktör İsmail Kartal, derbi öncesi büyük sıkıntı içine düştü.

Trendyol Süper Lig'in 37. haftası kapsamında, 19 Mayıs Pazar günü deplasmanda Galatasaray'ın karşısına çıkacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Galatasaray derbisini kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşımak isteyen sarı lacivertlilerin başarılı teknik direktörü İsmail Kartal, ilk 11’ini kurmakta oldukça zorlanıyor.

Picture background

Özellikle son haftalarda yaşanan sakatlıkların yanı sıra, kart sınırında olan oyuncularını da tek tek kaybeden Kartal’ın işi Becao’nun da cezalı duruma düşmesi ile iyice zorlaşırken, İrfan Can Kahveci ve İsmail Yüksek’in de sakatlığının bulunması Kartal’a hiç de yardımcı olmuyor.

Kartal öncelikle Kayserispor maçında on liberoda görevlendirdiği Djiku’yu kendi bölgesi olan stopere çekeceği, savunma hattında sorun yaşamamak için, ön liberoda Rade Krunic’e şans vereceği bilgisi elde edildi. İrfan Can Kahveci’nin yokluğunda da yine Cengiz Ünder’in görev yapacağı tahmin ediliyor.

Picture background

Öte yandan, Fenerbahçe’de kart sınırında olan Edin Dzeko, Dusan Tadic, Michy Batshuayi, Ferdi Kadıoğlu ve Edin Dzeko pazar günü oynanacak derbide forma giymeleri ve kart görmeleri halinde son hafta oynanacak İstanbulspor maçında forma giyme şanslarını kaybedecekler.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.