İsmail Kartal yerle yeksan oldu

İsmail Kartal yerle yeksan oldu

Şampiyonluğu kıl payı farkla Galatasaray’a kaptıran İsmail Kartal, aldığı bir darbeyle yerle yeksan oldu.

Trendyol Süper Lig’in 38’inci haftasında Fenerbahçe kendi evinde İstanbulspor ile kozlarını paylaşmak için karşı karşıya geldi.

Ülker Stadyumu’nda oynanan nefes kesen, bol gollü mücadelede sarı lacivertliler rakibini 6-0’lık bir skorla adeta sahaya gömmeyi başardı.

Picture background

İstanbulspor karşısında oynanan oyun her ne kadar herkesi memnun etse de, Galatasaray’ın Konya’da aldığı galibiyetle şampiyon olmayı başardı.

Ellerinin arasından lig kupasının kayıp gidişini izleyen, Fenerbahçe’nin tecrübeli teknik direktörü İsmail Kartal darbe üstüne darbe yemeye devam ediyor.

Kaçan şampiyonluğun ardından gözler yaklaşan seçime yaklaşılırken teknik direktör İsmail Kartal ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İsmail Kartal maç sonu öyle cümleler kurdu ki, Fenerbahçe taraftarı çıldırdı. Sosyal medya yıkıldı - Spor Haberleri - TV100

Başkan adayı Aziz Yıldırım, dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho’yu takımın başına geçireceğini açıklarken Ali Koç ise bu duruma karşı sessiz kalmıştı.

Ali Koç’un seçilmesi halinde ne yapacağı henüz tam olarak bilinmezken, oyuncular İsmail Kartal ile devam kararı ihtimaline karşı ayaklandı.

Fenerbahçeli yöneticilerle görüşen Edin Dzeko ve Dusan Tadic, İsmail Kartal ile devam edilmesi halinde takımdan ayrılacaklarını bildirdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.