İstanbul Finans Merkezi'nin tamamen açılacağı tarih belli oldu

İstanbul Finans Merkezi'nin tamamen açılacağı tarih belli oldu

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Göksel Aşan, 5 ay içerisinde İstanbul Finans Merkezi'nin tamamının açılacağını söyledi.

Erhan Karadağ / KAMU SON HABER

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Göksel Aşan, ilk etabı geçtiğimiz günlerde açılan İstanbul Finans Merkezi''ndeki (İFM) son çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Birinci etabı açılan İFM''de ikinci etabın da neredeyse hazır olduğunu aktaran Aşan, "Birkaç küçük rötuş var yapılması gereken. Özellikle çevre yoluyla ilgili ve Merkez Bankası binasının çok küçük işleri kaldı. Birkaç ay içinde açılacak diye tahmin ediyoruz ikinci etabı da. İkinci etap dediğimiz aslında tamamını açmış olacağız. İç düzenlemelerinde birtakım eksiklikler olabilir. Merkez Bankası binası, kiralama için ayırdığımız alanlar, özel proje alanı açılmış olacak" dedi.

Finans Ofisi Başkanı Aşan, alışveriş merkezi ve yemek yerleri gibi unsurların kısa sürede açılacağını vurgulayarak şunları söyledi:

"Bu yerlerin çoğu boş verilecek. Gelen firma iç düzenlemesini yapıyor. Biraz vakit alabilir ama bizim ''Gelin'' dememiz 3-5 ay sürer"

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.