İstanbul Mecidiyeköy metrosunda sefer düzenlemesi

İstanbul Mecidiyeköy metrosunda sefer düzenlemesi

Metro İstanbul, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosuna ilişkin sefer düzenlemesi yapılacağını bildirdi.

Metro İstanbul tarafından bu sabah sefer düzenlemesi hakkında bir açıklama yapıldı.  Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu için yapılacak olan sefer düzenlemesi 10-11 Aralık 2022 tarihleri ve 06.00-22.00 saatleri arasında yapılacağı belirtildi.

Metro İstanbul, Fulya ve Yıldız istasyonlarının entegrasyon çalışmaları sebebi ile Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattında seferlerin 10-11 Aralık''ta 06.00-22.00 saatleri arasında yapılacağını bildirildi.

Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattındaki sefer düzenlemesini Metro İstanbul duyurdu.

Metro İstanbul, Fulya ve Yıldız istasyonlarının entegrasyon çalışmaları sebebi ile Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattında seferlerin saatlerinde değişiklik olduğunu açıklayarak, sosyal medya hesabından yapılan açıklamada,

"Fulya ve Yıldız istasyonlarının entegrasyon çalışmaları nedeniyle M7 Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı''mızda seferlerimiz 10 ve 11 Aralık tarihlerinde 06.00-22.00 saatleri arasında yapılacaktır ve 10 Aralık''ta gece metrosu hizmeti verilemeyecektir" denildi.

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.