İstanbul'da zehir tacirlerine darbe

İstanbul'da zehir tacirlerine darbe

İstanbul'da, İl Jandarma Ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı. Jandarmanın operasyonunda, yangın söndürme tüpüne saklanmış 43 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi.

İHA- İstanbul İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonda, uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen C.Ş, E.G, ve M.K gözaltına alındı. Şahısların temin ettikleri uyuşturucu maddeyi İstanbul üzerinden yurtdışına kaçırmaya hazırlandıklarını tespit eden Jandarma Komutanlığı, gerçekleştirdiği operasyonda 43 kilogram eroin maddesi ele geçirdi.

Yaklaşık 2 ay boyunca gerçekleştirilen fiziki ve teknik takip neticesinde ekipler, şüphelilerin Esenyurt ve Beylikdüzü'nde faaliyet gösterdiği belirledi.

Uyuşturucuların araçlarla sevk edileceğinin tespit edilmesi üzerine, bir otomobil ve taksiye eş zamanlı operasyon düzenlendi. Otomobilde yangın söndürme tüplerinin içine gizlenmiş vaziyette ve ticari taksinin bagajındaki bir valizde toplam 43 kilogram uyuşturucu ele geçirildi.

aw905844-02.jpgaw905844-01.jpg​​​​​​​

Kendisine Taksi Şoförü Süsü Vermiş

Gözaltına alınan 3 şüpheliden M.K'nin kendisini taksi şoförü gibi göstererek kamufle ettiği, yakalanması durumunda suçu araçtaki yolculara atarak kurtulmayı planladığı ve taksi şoförlerinin olduğu bir grup kurarak kontrol noktalarına girmemek için uygulama kullandığı ortaya çıktı.

Jandarmadaki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklandı.

Şüphelilerin irtibatlı olduğu diğer şüpheli ya da şüphelilerin ortaya çıkarılması için çalışmalar devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.