İstanbulkart kullanan milyonları ilgilendiriyor! Bu koşullarda para iadesi yapılacak

İstanbulkart kullanan milyonları ilgilendiriyor! Bu koşullarda para iadesi yapılacak

Özellikle ücretsiz toplu taşıma kampanyalarıyla tanınan İstanbulkart, son zamanlarda başlattığı bir kampanya ile geri ödeme imkanı sağlıyor.

İstanbulkart, sadece toplu taşıma değil, artık çeşitli alışverişlerde de kullanılabiliyor. İstanbulkart sahipleri için heyecan verici bir kampanya duyurusu geldi.

Bu kampanya ile İstanbulkart sahipleri, kartlarını kullanarak yaptıkları alışverişlerin %20'sini geri alabilecek.

%20 NAKİT İADE FIRSATI

İstanbulluların ulaşımdan alışverişe her yerde yanında olan İstanbulkart için yeni bir kampanya haberi geldi. Yapılan yeni kampanya doğrultusunda 31 Temmuz’a kadar İstanbul Kitapçılarından yapılacak tüm alışverişlerin %20’si kart sahibine geri iade edilecek.
Picture background
İstanbulkart'ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, şu ifadelere yer verildi:
Yazın tadını kitap okuyarak çıkarmak isteyenlere müjde! İstanbul Kitapçısı’ndan İstanbulkart’ınla yapacağın tüm alışverişlerde %20 nakit iade fırsatını kaçırma! Yeni kitabını al, soğuk kahveni yudumla ve keyifli anların tadını çıkar! Hadi, İstanbulkart’ın avantajlarıyla kitap ve kahve dolu bir yaz geçirelim!

kart.jpg

İstanbulkart ile Kitap Tutkunları İstanbul Kitapçısında Buluşuyor! ????

KAMPANYA DETAYLARI

İstanbul Kitapçılarından İstanbulkart ile yapılan tüm alışverişlerin %20’si nakit iade edilecek.

İstanbul Kitapçısına ait 13 şubeden İstanbulkart ile ödeme yapılabiliyor. (İstanbul Kitapçısı Beyoğlu Şubesi, İstanbul Kitapçısı Kadıköy Şubesi, İstanbul Kitapçısı 1453 Panorama Müzesi Şubesi, İstanbul Kitapçısı Eminönü Şubesi, İstanbul Kitapçısı Beşiktaş Şubesi, İstanbul Kitapçısı Gazhane-Mekan Şubesi, İstanbul Kitapçısı Karaköy Şubesi, İstanbul Kitapçısı Mecidiyeköy Şubesi, İstanbul Kitapçısı Bağcılar Şubesi, İstanbul Kitapçısı Ümraniye Şubesi, İstanbul Kitapçısı Silahtarağa Şubesi, İstanbul Kitapçısı Taksim Sanat Şubesi, İstanbul Kitapçısı Feshane)

Bir kullanıcı kampanyaya birden fazla kez katılabiliyor.

Kampanya süresince bir kullanıcının alacağı maksimum ödül tutarı 150 TL’dir.

Kazanılan ödül başarılı işlemin ertesi günü İstanbukart’a talimat olarak yatırılacak.

Talimat olarak yüklenen ödül TL, İstanbulkart Mobil üzerinden NFC yoluyla, herhangi bir yükleme noktasına, otobüs duraklarında yer alan talimat yükleme noktalarına, otobüslerdeki geçiş cihazlarına İstanbulkart dokundurularak tanımlanabiliyor.

Dijital İstanbulkartlar için herhangi bir tanımlama yapılmasına gerek yoktur doğrudan TL olarak yüklenecek.

Kampanyadan faydalanabilmek için kampanyaya katılmadan önce İstanbulkart’ın kişiselleştirilmiş olması, açık rıza tercihlerinin açık olması ve en az bir ticari elektronik ileti izninin verilmiş olması gerekiyor.

Picture background

Açık rıza ve ticari elektronik ileti izinleri İstanbulkart Mobil’den ya da https://bireysel.istanbulkart.istanbul adresindeki profil sayfasından düzenlenebiliyor.

Kişiselleştirme işlemini yapmak, açık rıza ve ticari elektronik ileti izinlerini en kolay şekilde düzenlemek için bit.ly/istanbulkart_mobil adresinden İfstanbulkart Mobil’i indirebilirsiniz.

Ödüllendirme bilgisi İstanbulkart Mobil kullanıcılarına push bildirimi ya da SMS olarak yapılacak.

Sistemsel gecikmelerden kaynaklı ödül TL yüklemelerinde oluşabilecek aksaklıklarda BELBİM AŞ müşteri memnuniyeti kapsamında TL ödül yüklemesini en kısa sürede gerçekleştirecek.

Kampanya Geçerlilik Tarihi: 26.06.2024-31.07.2024

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.