İzmir'de kahreden olay! Eşini boğdu kendini astı' Eve gelen oğlunun feryadı yürekleri dağladı

İzmir'de kahreden olay! Eşini boğdu kendini astı' Eve gelen oğlunun feryadı yürekleri dağladı

İzmir'de iddiaya göre bipolar bozukluğu bulunan İbrahim Köçer, önce eşini boğarak öldürdü, ardından da kendini asarak intihar etti.

İzmir'in Buca ilçesinde, bipolar bozukluk teşhisi konulan İbrahim Köçer (52), eşi Nurtaç Köçer'i (45) boğarak öldürdükten sonra kendini asarak yaşamına son verdi. Çiftin çocukları Y.K. (22), eve geldiğinde gördüğü korkunç manzara karşısında büyük bir şok yaşadı ve "Ben bu manzarayı nasıl unutacağım" diyerek feryat etti.

ekran-goruntusu-2024-06-07-095534.png

BİPOLAR TEŞHİSİ KONULMUŞTU

Olay, saat 19.30 civarında Gaziosmanpaşa Caddesi'ndeki 4 katlı bir apartmanın 2. katında gerçekleşti. Diyarbakırlı olan ve Manisa'nın Turgutlu ilçesinden İzmir'e taşınan İbrahim Köçer'e bipolar bozukluk teşhisi konulmuştu.

ekran-goruntusu-2024-06-07-095539.png

ÇOCUKLARINI EVDEN GÖNDERDİ

Özel bir nakliye firmasında çalışan ve iddiaya göre bir süredir ilaçlarını kullanmayan üç çocuk babası Köçer, kızları N.K. (26) ve E.K.'yi (9) evden gönderdikten sonra henüz bilinmeyen bir sebeple tartıştığı eşi Nurtaç Köçer'i boğarak öldürdü. Ardından evin balkonunda kendisini asarak yaşamına son verdi.

ekran-goruntusu-2024-06-07-095543.png

"BEN BU MANZARAYI NASIL UNUTACAĞIM"

Babasının çalıştığı nakliye firmasında çalışan çiftin çocuklarından Y.K., iş çıkışı eve geldiğinde dehşet verici bir manzarayla karşılaştı. Annesinin cansız bedenini evin içinde, babasının ise balkonda asılı halde gören Y.K., sinir krizi geçirdi. Y.K.'nın "ben bu manzarayı nasıl unutacağım" feryatlarını duyan komşuları hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Köçer çiftinin cenazeleri, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.